default-image

Στην ίδια πίστα Σαββόπουλος, Πάολα, Καλομοίρα

Life
Στην ίδια πίστα Σαββόπουλος, Πάολα, Καλομοίρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεργασίες «βόμβα» ετοιμάζει ο Σαββόπουλος για τη χειμερινή σεζόν. Πόσο ταιριάζουν, άραγε, το «Μη μιλάς άλλο γι' αγάπη» με το «My secret combination» και το «Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω»; Κι όμως, σύμφωνα με τον Διονύση Σαββόπουλο πολύ!

Ο «Νιόνιος» ετοιμάζεται να βάλει... βόμβα στη νυχτερινή Αθήνα, καθώς θα «παντρέψει» διαφορετικά είδη μουσικής στη σκηνή του Διογένη. Ο τραγουδοποιός έκλεισε να εμφανιστεί τη νέα σεζόν στο συγκεκριμένο μαγαζί και σύμφωνα με πληροφορίες της «Esspreso» ετοιμάζει συνεργασίες-φωτιά με guests που θα εμφανίζονται μαζί του ανά μήνα. Οι... επισκέπτες του αναμένεται να συζητηθούν ποικιλοτρόπως, καθώς θα προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, με αναπάντεχα μουσικά αποτελέσματα.

Ο γαλαντόμος Σαββόπουλος διαθέτει τεράστια ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο, γι' αυτό και το κοινό αγαπάει τις καινοτομίες του, ενώ η αγκαλιά του είναι οι ανοιχτή για όλους τους δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν όμως ένα βασικό προσόν: την αυθεντικότητα.

Με συναδέλφους του

Οπως έχουμε πληροφορηθεί από στενούς συνεργάτες του τραγουδοποιού, ο Σαββόπουλος θα τραγουδήσει «Ας κρατήσουν οι χοροί» παρέα με αγαπημένους συναδέλφους του όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Η ανατροπή όμως θα γίνει όταν το μικρόφωνο θα πάρει η γλυκιά Καλομοίρα, η οποία είχε εμφανιστεί μέσα από τη γενέθλια τούρτα του «Νιόνιου» το καλοκαίρι του 2004, κατά τη διάρκεια της συναυλίας όπου γιόρτασε τα σαράντα χρόνια στο τραγούδι και τα εξήντα έτη της ζωής του στο Ηρώδειο. Τότε η Ελληνοαμερικανίδα ποπ σταρ τού τραγούδησε «Happy birthday, Mister President» και ο Διονύσης Σαββόπουλος καλωσόρισε το κορίτσι της ελληνικής ομογένειας και του «Fame story» λέγοντας: «Καλωσόρισες, πουλί μου, μοναξιά ελληνική μου...» ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η Καλομοίρα, αφού φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της, θα ταξιδέψει τον χειμώνα στην Αθήνα για να τα ξαναπεί με τον κεφάτο «Νιόνιο» επί σκηνής. Εκπληξη θα είναι όμως και η συνεργασία με την Πάολα! Πληροφορίες θέλουν τη λαϊκή τραγουδίστρια με τελευταίες επιτυχίες της τα «Κράτα με» και «Εχω μια ζωή», αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά, να προσκαλείται από τον Σαββόπουλο για να ανοίξουν ένα πανηγύρι «κυκλωτικό», καθώς το τραγούδι δεν χωρίζει αλλά ενώνει!

Πηγή: espressonews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News