default-image

Τα καλοκαιρινά γυναικεία... προβλήματα

Life
Τα καλοκαιρινά γυναικεία... προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μαυρισμένη σου επιδερμίδα, το ποτό, που αντί για το bar, βρίσκεται δίπλα στην ξαπλώστρα σου, αλλά και η λιγάκι πιο ανέμελη καθημερινότητά σου.

Αυτή είναι η καλή πλευρά του καλοκαιριού σύμφωνα με το queen.gr. Όμως, αν είσαι γυναίκα, σίγουρα θα ταυτιστείς με τα πιο κλασικά #GirlProblems που προκύπτουν κάθε χρόνο, τέτοια εποχή.

1. Φριζάρισμα. Ό,τι κι αν κάνεις στα μαλλιά σου, εκείνα έχουν έναν εντελώς δικό τους χαρακτήρα το καλοκαίρι.

2. Η στιγμή που στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη πριν βγεις στην παραλία και σκέφτεσαι πως δε θα έπρεπε να είχες φάει 7 κομμάτια πίτσα το προηγούμενο βράδυ.

3. Το μακιγιάζ που δε μένει στη θέση του και μοιάζεις σαν πίνακας αφηρημένης τέχνης στο τέλος μια βραδινής εξόδου.

4. Κάψιμο μετά από ώρες ηλιοθεραπείας. Παραδέξου το κι εσύ το έπαθες και είπες "έλα μωρέ, δεν πειράζει, θα γίνει μαύρισμα". Και τελικά ξεφλούδισες.

5. Αποτρίχωση. Συνέχεια. ΣΥ-ΝΕ-ΧΕΙ-Α.

6. Η αιώνια δυσκολία του να επιλέξεις τι θα φορέσεις σε όλους τους καλοκαιρινούς γάμους και βαφτίσεις. Μα, γιατί ΟΛΟΙ αποφασίζουν να παντρευτούν και να βαφτίσουν τα παιδιά τους μέσα στον καύσωνα;

7. Οι μέρες που αποφασίζεις να φορέσεις ξανά στράπλες μπλουζάκια και φορέματα - και μετά θυμάσαι γιατί τα απέφευγες (γιατί κατέληξες να προσαρμόζεις το ρούχο σου όλο το βράδυ).

8. Περίοδος. Το καλοκαίρι. Αυτό.

9. Η στιγμή που νιώθεις απόλυτη αυτοπεποίθηση με το καινούργιο σου μαγιό και βλέπεις να περνάει μπροστά σου το supermodel/Adriana Lima της παραλίας.

10. Τσιμπήματα. Από κουνούπια. ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News