default-image

Ρούλα Τέλος από το Ε

Life
Ρούλα Τέλος από το Ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας την λύση της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη Κυριακή είχε προγραμματιστεί η τελευταία εκπομπή του «Bravo Ρούλα», η οποία θα έβγαινε ζωντανά από την Σύρο.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο τύπου του σταθμού:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει ότι έληξε ομαλά η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, βάση της υπογεγραμμένης συμφωνίας που έληγε στις 19/6/2016, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο ρόλος Φουρθιώτη

Σημαντικό ρόλο στην εσπευσμένη λήξη της συνεργασίας της Ρούλας με το κανάλι Ε, φαίνεται πως έχει ο Εμπορικός Διευθυντής του καναλιού και παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» Μένιος Φουρθιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο τελευταίο Bravo ως καλεσμένος της εκπομπής στα σκαλιά του δημαρχείου της Σύρου φέρεται να ζήτησε από την Κορομηλά να συμπαρουσιάσουν το σόου οπότε και επήλθε η τελική ρήξη.

Επισημαίνεται πως και η εκπομπή του Φουρθιώτη το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη να βγει ζωντανά από το λιμάνι της Σύρου με τις φήμες να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται, μετά τη λήξη της συνεργασίας με την Κορομηλά, να παρουσιάσει εντέλει αυτός το βραδινό show.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News