default-image

Ο Μπόγρης αποκαλύπτει αν χώρισε με την Κοκκίνου

Life
Ο Μπόγρης αποκαλύπτει αν χώρισε με την Κοκκίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου να περνά σοβαρή κρίση λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, μίλησε, πρώτη φορά, ο Γιώργος Μπόγρης!

«Υπήρξε δυσκολία, αλλά να 'ναι καλά τα αεροπλάνα!», είπε, στην εκπομπή «Βράδυ», ο Γιώργος, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες, ενώ πρόσθεσε πως η Έλλη ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να πάει στην Ισπανία καθώς ήταν σωστό για την καριέρα του.

Απαντώντας στα 18 χρόνια που τους χωρίζουν, ο νεαρός μπασκετμπολίστας επεσήμανε «εγώ κοιτάω τα θετικά από έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και θεωρώ πως ο Γιώργος μετά την Έλλη είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως και να εξελιχθεί, ό,τι και να γίνει, εγώ ξέρω πως μόνο έχω κερδίσει».

Τέλος, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι δεν γνώρισε την Έλλη τον Μάρτιο του 2011, στο All Star Game που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, αλλά την είχε δει πιο πριν, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου εκείνη πήγαινε για προπόνηση κι εκείνος έτρεχε…

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News