default-image

Κέιτ Μος: Χώρισε και βγαίνει με τον 20χρονο γιο φίλων της!

Life
Κέιτ Μος: Χώρισε και βγαίνει με τον 20χρονο γιο φίλων της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πέρασε καλά- καλά ένας μήνας από τότε που η Κέιτ Μος «έστειλε» τον 29χρονο σύντροφό της Νικολάι Φον Μπίσμαρκ, και βρήκε αμέσως τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι… κατά 22 χρόνια νεότερος της!

Το 42χρονο πρώην super model «χαιρέτησε» τον κόμη (που του άρεσε να πίνει αίμα κατσίκας) καθώς ο εθισμός του σε διάφορες ουσίες είχε κάνει την συμπεριφορά του ανυπόφορη.

Έτσι η Κέιτ τον έκλεισε σε κλινική αποτοξίνωσης ώστε να συνέλθει, και εκείνη πλέον κάνει την ζωή της.

Το 42χρονο μοντέλο εθεάθη να βολτάρει με το κάμπριο στην εξοχή, έχοντας τον 20χρονο Τζέικ Κέρτις (γιο του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Κέρτις και της συντρόφου του, Έμα Φρόιντ) στην θέση του συνοδηγού.

Η… «παρέα» της Μος και του 20χρονου δεν πέρασε απαρατήρητη από τον φιλικό και οικογενειακό τους κύκλο, καθώς η blogger αδερφή του Τζέικ Κέρτις, δημοσίευσε στο Facebook μια φώτο του 20χρονου με την Κέις Μος.

Κάτω από την φωτογραφία έγινε… χαμός από σχόλια, ενώ ο Τζέικ Κέρτις πυροδότησε κι άλλο τις φήμες ότι κάτι… «τρέχει» μεταξύ εκείνου και της 42χρονης, ποστάροντας συνεχώς το σχόλιο: «κανένα σχόλιο», «κανένα σχόλιο», «κανένα σχόλιο».

Άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας, ανέφερε πάντως στα διεθνή ΜΜΕ, πως οι γονείς του Τζεικ «βρίσκονται προς το παρόν στη Νέα Υόρκη και χάρηκαν που είδαν μια παλιά καλή τους φίλη να προσέχει τον Τζέικ ο οποίος είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι!»

Βέβαια να σημειώσουμε πως υπήρξαν κι εκείνοι που ανέφεραν πως ο χωρισμός της Μος από τον πρώην της δεν είναι οριστικός, και πως τον «περιμένει» να τελειώσει με την αποτοξίνωση.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News