default-image

Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση(;)

Life
Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση(;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 11 χρόνια γάμου, η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα με πρωτοσέλιδο της η βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο.

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει ότι «υποφέρουν».

Ωστόσο όπως τονίζει η «Epoca», δεν είναι λίγοι οι φίλοι του ζευγαριού που πιστεύουν πως απλά το ζευγάρι περνά μια κρίση η οποία θα περάσει, και στο τέλος θα τα ξαναβρούν.

«Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Τι λένε οι γερμανοί

Η είδηση κάνει το γύρω του κόσμου με τον γερμανικό Τύπο να αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση είχε πιάσει επ' αυτοφώρω τον άντρα της με άλλη γυναίκα στις αρχές Μαΐου.

 Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η Αθηνά δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της και ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ούσα φανερά αδυνατισμένη. Υπάρχουν και οι «κακές γλώσσες» βέβαια που μιλούν για κρίση στη σχέση, λόγω του ότι το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκτήσει ένα παιδί.

Το instagram του Αλβάρο

Αλγεινή εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως το instagram του Αλβάρο είναι πλούσιο και γεμάτο με φωτογραφίες. Ωστόσο αυτές αφορούν, την κόρη του, τα άλογα του, τους φίλους του..

Η Αθηνά Ωνάση, δεν υπάρχει πουθενά!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός. Μένει να αποδειχθεί αν η Αθηνά και σ' αυτό το τομέα μοιάζει στη μητέρα της: Αγαπά παθολογικά αλλά δεν αγαπιέται…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News