default-image

Χωρίζει η Αθηνά;

Life
Χωρίζει η Αθηνά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια κίνηση με… πολλές ερμηνείες προχώρησε ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.Στην προσωπική σελίδα που διατηρεί ο βραζιλιάνος στο instagram, η σύζυγός του πλέον απουσιάζει εντελώς -με εξαίρεση δύο φωτογραφίες που ανέβασε πριν από ενάμιση και δύο χρόνια αντίστοιχα -κάτι που μάλλον δείχνει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Κάποιοι θυμούνται σύμφωνα με το protothema.gr αναρτήσεις του Αλβάρο, στις οποίες η Αθηνά γέρνει τρυφερά το κεφάλι της στον ώμο του, κοινωνικές εξόδους με φίλους όπου το ζευγάρι χαμογελούσε ευτυχισμένα, αλλά και φωτό με την κόρη του βραζιλιάνου από τον πρώτο του γάμο, με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα.

Πλέον υπάρχουν μόνο αυτές δείχνουν πατέρα και κόρη μαζί και ούτε μια από εκείνες που μαζί τους είχε φωτογραφηθεί και η Αθηνά Ωνάση, ενώ έχουν διαγραφεί και αυτές που έδειχναν το ζευγάρι στην φάρμα που είχαν αγοράσει στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα.

Tην απάτησε;

Όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα bunte.de, η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έπιασε τον άντρα της επ' αυτοφώρω με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου, με την Αθήνα να πιάνει στα πράσα τον Ντόντα με Ισπανίδα γυναίκα.

Επίσης, όπως αναφέρειη ιστοσελίδα η Αθηνά δεν φορά εδώ και αρκετό το δαχτυλίδι του γάμου της και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ενώ είναι και εμφανώς αδυνατισμένη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News