default-image

Έπαθε έμφραγμα επί σκηνής ο Κώστας Κόκλας

Life
Έπαθε έμφραγμα επί σκηνής ο Κώστας Κόκλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένοι οι θεατές της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη είδαν τον Κώστα Κόκλα να παθαίνει έμφραγμα επί σκηνής.

Ο αγαπητός ηθοποιός βγαίνει ολοκληρώνει την πρώτη σκηνή και επιστρέφει στο καμαρίνι με εφίδρωση και πόνους στο στήθος, οι οποίοι μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά είναι αφόρητοι.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" και αμέσως υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική, αφού οι γιατροί μετά από εξετάσεις διαπιστώνουν βουλωμένες δύο αρτηρίες. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Οι σημερινές παραστάσεις ήταν οι τελευταίες που θα πραγματοποιούσε ο θίασος στη Θεσσαλονίκη και φυσικά δε θα πραγματοποιηθούν. Ευτυχώς για τον Κώστα ήταν στο θέατρο. Όλοι λένε πώς ήταν τυχερός, καθώς αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στο ξενοδοχείο θα είχαμε άλλη εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News