default-image

Έξαλλος ο Λιάγκας με νεαρό που φλέρταρε την Σκορδά!

Life
Έξαλλος ο Λιάγκας με νεαρό που φλέρταρε την Σκορδά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισοδιακές διακοπές πέρασαν στην Τήνο πέρασαν ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά.  Το ζευγάρι έχει αγοράσει ένα παραθαλάσσιο σπίτι στο νησί για να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους και πηγαίνουν όποτε έχουν χρόνο για λίγη χαλάρωση. Αυτή τη φορά όμως, η επίσκεψή τους στο νησί δεν τους βγήκε σε καλό!

Η παρουσιάστρια ακολουθούσε το πρόγραμμα που κάνει κάθε φορά όταν βρίσκεται στην Τήνο. Ξύπνησε, έβαλε το μαγιό της και κατέβηκε στην παραλία να χαλαρώσει. Κάποια στιγμή και μετά από αρκετή ώρα την πλησίασε ένας νεαρός άντρα και με πρίσσια ευγένεια, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι, της είπε: «Συγγνώμη για την ενόχληση. Σας θαυμάζω πάρα πολύ και θέλω να σας πω πως από κοντά είστε πολύ πιο όμορφη…». Η Φαίη αντέδρασε ψύχραιμα και χαμογέλασε στα κολακευτικά σχόλια του νεαρού…

Για κακή της τύχη, όμως, την ώρα που έλεγε τα υπέροχα λόγια ο νεαρός, ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν ακριβώς από πίσω και τα άκουσε όλα. Ο παρουσιαστής ωστόσο, δεν φάνηκε να ήταν και τόσο ψύχραιμός και με έντονο ύφος τους είπε: «Την πέφτεις στην γυναίκα μου; Τσακίσου από τα μάτια μου και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην παραλία…». Ευτυχώς, η Φαίη κατάφερε να τον ηρεμήσει σε αυτό το ξέσπασμα ζήλιας και δεν υπήρξαν παρατράγουδα!

Πηγή: youweekly

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News