default-image

Στο e-bay το αυτοκίνητο της «Συμμαχίας»

Life
Στο e-bay το αυτοκίνητο της «Συμμαχίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Συμμαχία» είναι μία ταινία που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη το 2003 και στην οποία πρωταγωνίστησε ο Sean Connery. Με τον κόσμο στα πρόθυρα γενικής σύρραξης, μια ομάδα απίθανων χαρακτήρων με θρυλικές ικανότητες προσπάθησε να σώσει την ανθρωπότητα από τα καταστροφικά σχέδια ενός μυστηριώδους, παρανοϊκού άνδρα...

Όσοι έχετε δει την ταινία σίγουρα θα εντυπωσιαστήκατε με ένα εκκεντρικό αυτοκίνητο που εμφανίζεται σε διάφορες σκηνές. Ο λόγος για το Spirit of Nemo, το οποίο δημιούργησε ο Ken Freeman, ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς εξατομικευμένων οχημάτων από τη Βόρεια Καρολίνα.

Κυκλοφορεί και στον δρόμο...

Για την ολοκλήρωση της κατασκευής του χρειάστηκαν 6.500 εργατοώρες, όπως και δύο Cadillac, οι οποίες κόπηκαν και... ενώθηκαν για να βγει το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, έχει γίνει χρήση kevlar και σύγχρονων για την τότε εποχή υλικών, προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα και να μπορεί να... κινηθεί στον δρόμο.

Το συγκεκριμένο εξάτροχο μοντέλο με μήκος 7,3 μέτρα και χαρακτηριστικά στοιχεία και λεπτομέρειες που δεν συναντούμε σε καθημερινά αυτοκίνητα βγήκε προς πώληση στο e-bay.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News