default-image

Όγδοο Βραβείο Ολίβιε για την Τζούντι Ντεντς

Life
Όγδοο Βραβείο Ολίβιε για την Τζούντι Ντεντς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παλαίμαχη ηθοποιός Τζούντι Ντεντς, η οποία έχει παίξει σε ταινίες, σε τηλεοπτικές σειρές και στο θέατρο, κέρδισε το όγδοο βραβείο Olivier χθες, σημειώνοντας ρεκόρ στον αριθμό αυτών των Βρετανικών θεατρικών βραβείων για παραστάσεις του Λονδίνου που θεσπίστηκαν στη μνήμη του Λόρενς Ολίβιε.

Η 81χρονη ηθοποιός βραβεύτηκε ως καλύτερη ηθοποιός σε δευτερεύοντα ρόλο της στο έργο "The Winter's Tale" (Χειμωνιάτικη Ιστορία).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι η πρώτη ηθοποιός που κερδίζει το όγδοο Ολίβιε, ξεπερνώντας σε αριθμό ακόμα και έργα που βραβεύτηκαν σε πολλαπλές ξεχωριστές κατηγορίες.

"Κυρίες και κύριοι, είμαι εντελώς έξαλλη, καθώς είχα βάλει στοίχημα με τον εγγονό μου το οποίο τώρα έχασα και δεν θα με αφήσει ποτέ να το ξεχάσω", είπε η Ντεντς στην ομιλία αποδοχής του βραβείου. "Το ξέρω ότι όλοι λένε τί υπέροχα που πέρασαν όταν έκαναν κάτι, αλλά αυτή τη φορά μπορώ να πω πραγματικά πώς ήταν μια αξιομνημόνευτη εποχή για μένα στο The Winter's Tale".

Όταν ρωτήθηκε στα παρασκήνια αν είχε σχέδια να μειώσει τους εντατικούς ρυθμούς με τους οποίους εργάζεται, η Ντεντς είπε στο Ρόιτερς, "Ποιός θέλει να πάει πιό αργά; Όχι, θέλω να εργάζομαι. Αλλιώς είναι σαν να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ. Δεν θα μπορέσεις να το βάλεις μπροστά ποτέ (ξανά)."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News