default-image

Μπιγιονσέ και Αντέλ μαζί με ένα νέο άλμπουμ

Life
Μπιγιονσέ και Αντέλ μαζί με ένα νέο άλμπουμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φουντώνουν οι φήμες και πάλι για συνεργασία μεταξύ της Μπιγιονσέ και της Αντέλ, κάτι βέβαια που το είχε επιβεβαιώσει η Βρετανίδα τραγουδίστρια με την επιστροφή της τον Νοέμβριο, όπου σε δηλώσεις της δεν αρνήθηκε ότι δέχτηκε αίτημα για συνεργασία με την Λατίνα τραγουδίστρια.

Τώρα, όμως, αυτό που φαίνεται είναι ότι διέρρευσε στην διαδικτυακή πλατφόρμα Tidal ένα τραγούδι του νέου άλμπουμ δίνοντας στους θαυμαστές της «βασίλισσας Μπιγιονσέ» την ελπίδα ότι οι δύο μεγάλες σταρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μάλιστα αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου.

Σύμφωνα όμως με το Ε! News αυτό που συμβαίνει είναι ότι θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ με τίτλο «Formation», μία εβδομάδα πριν από τον αρχικό προγραμματισμό και αντί στις 8 Απριλίου θα βγει στον αέρα αύριο, στην παγκόσμια ημέρα ψέματος.

Πάντως στον νέο δίσκο της Μπιγιονσέ «Formation» θα περιλαμβάνονται κομμάτια με την Αντέλ, τον Τζέι Ζ, τον Κάνιε Γουέστ, την Νίκι Μινάζ, την Μαράια Κάρεϊ και τον Φρανκ Όσιαν. Συνολικά ο δίσκος θα έχει 14 τραγούδια.

Μάλιστα σύμφωνα με το Us Weekly η Μπιγιονσέ ξεκίνησε ήδη την μαγνητοσκόπηση του πρώτου της βίντεο κλιπ, στο οποίο συμπεριλαμβάνει και ένα πλάνο με την υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, όμως σύμφωνα με το NBC News, μέλος από την παράταξη της Κλίντον, είπε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News