default-image

Παιδιά διασήμων στα χνάρια των γονιών τους

Life
Παιδιά διασήμων στα χνάρια των γονιών τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά, λέει μία παροιμία και προφανώς αυτό ισχύει για τα παιδιά των διασήμων, καθώς πολλά από τα παιδιά που ασχολούνται σήμερα με τον κόσμο του θεάματος έχουν, ήδη, διάσημο επώνυμο.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο μεγάλος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, ήταν το αγόρι που βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες για την προώθηση του αρώματος Brit της Burberry. Έχει κάνει εξώφυλλο για το περιοδικό Man About Town, ενώ συμμετείχε ως μοντέλο για την εταιρεία ρούχων Reserved.

Αλλά και ο μικρότερος αδελφός του, Ρόμεο, έχει συμμετάσχει σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες της Burberry.

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, μάθαμε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ότι θα είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Stella McCartney, Pop, όμως και η κόρη της Ναστάζια Κίνσκι και του Κουίνσι Τζόουνς, Κένια Κίνσκι - Τζόουνς είναι μέρος της «οικογένειας» McCartney από τότε που ήταν παιδί.

Την δική της καριέρα στο χώρο του θεάματος ακολουθεί και η Λίλι -Ρόουζ Ντεπ, κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ. Η Λίλι - Ρόουζ θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Love, στο τεύχος Απριλίου. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2014 με την εμφάνιση στην ταινία «Tusk».

Η Γουίλοου Σμιθ, κόρη της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και του Γουίλ Σμιθ, είναι ήδη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, ενώ θα είναι και το νέο πρόσωπο της Chanel Beauty, αλλά και ο αδελφός της Τζέιντεν, ηθοποιός και ράπερ, θα συμμετάσχει στην ανοιξιάτικη κολεξιόν της Louis Vuitton.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News