default-image

Ο Τομ Χίντλστον θέλει να γίνει ο νέος Μποντ

Life
Ο Τομ Χίντλστον θέλει να γίνει ο νέος Μποντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βρετανός Τομ Χίντλστον («Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί», «The Night Manager») τροφοδοτεί τις εικασίες πως θα ντυθεί τον Τζέιμς Μποντ στην μετά-Κρεγκ εποχή, δηλώνοντας στη Guardian πως είναι τεράστιος θαυμαστής της σειράς και πως δεν θα έπαιρνε την πρόταση ανάθεσης ελαφρά.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του BBC «The Night Manager», που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ, ομολογεί πως ο ρόλος του διασημότερου κινηματογραφικού πράκτορα θα ήταν μία «εξαιρετική ευκαιρία».

«Είμαι οπαδός της σειράς. Πήγαμε όλοι παρέα να δούμε το «Spectre», όταν γυρίζαμε το «Skull Island» (σ.τ.σ. σίκουελ του «King Kong»), στη Χαβάη.

Αγαπώ το μουσικό θέμα, το ύφος και η μυθολογία. Μου αρέσουν τα πάντα. Αν ποτέ έρθουν να μου χτυπήσουν, θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία», και πρόσθεσε «και έχω επίγνωση της σωματικότητας που απαιτεί».

Σύμφωνα με ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων, ο Χίντλστον είναι ο έκτος ηθοποιός κατά σειρά προτίμησης (με απόδοση 1/10) για τον ρόλο, μετά τους Τομ Χάρντι, Ίντρις Έλμπα και Χένρι Κάβιλ.

Αν και το κοινό με τα χρόνια αποδέχτηκε τον Κρεγκ στο ρόλο του Μποντ, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε να «έκοβε τις φλέβες του» παρά να παίξει σε άλλη μια ταινία.

Το δηκτικό σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ ειπώθηκε σε μία συνέντευξή του στο λονδρέζικο TimeOut τέσσερις μόλις μέρες μετά το τέλος των οκτάμηνων γυρισμάτων του «Spectre», με τη διευκρίνιση πως «ίσως κάνω άλλη μία. Δεν γνωρίζω».

Την παραπάνω δήλωση απέχθειας ήρθε να ενισχύσει ο Μαρκ Στρονγκ, κολλητός φίλος και νονός του πρώτου γιου του Κρεγκ, ο οποίος ανέφερε σε πρόσφατη (23/2) συνέντευξη του στο Shortlist πως θα ήθελε πολύ να έπαιζε τον κακό σε μία περιπέτεια-Μποντ παρέα με τον φίλο του, αλλά «νομίζω ότι έχει έρθει το τέλος χρόνου για τον Μποντ του και γι' αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, όσο ωραίο κι αν θα ήταν».

Η αλήθεια είναι πως ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έχει πλέον ελάχιστο χρόνο να επιστρέψει ως Μποντ. Πρόσφατα υπέγραψε για την τηλεοπτική μεταφορά του «Purity» του Τζόναθαν Φράνζεν από τον Τοντ Φίλιπς και ενδεχομένως με αυτή την υπογραφή να υπέγραψε και τους τίτλους τέλους στον Κο Μποντ, Τζέιμς Μποντ.

Πηγή: cinemag.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News