default-image

Κλούνεϊ: Πούλησε ταινία πριν αρχίσουν τα γυρίσματά της!

Life
Κλούνεϊ: Πούλησε ταινία πριν αρχίσουν τα γυρίσματά της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χρυσές" δουλειές έκανε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, αφού κατάφερε να πουλήσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Suburbicon», σε περισσότερες από 20 χώρες, πριν καλά - καλά αρχίσουν τα γυρίσματά της.

Η ταινία, που γράφτηκε από τον Τζόελ και τον Ίθαν Κοέν, είναι μία παραγωγή του Τζόελ Σίλβερ, του Τζορτζ Κλούνεϊ, του Γκραντ Χίσλοβ και του Τέντι Σουόρτσμαν. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στο Λος Άντζελες, ενώ τα δικαιώματα διανομής για τις ΗΠΑ τα έχει αποκτήσει η Paramount Pictures. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Ματ Ντέιμον και η Τζούλιαν Μουρ.

Η ταινία έχει ήδη πωληθεί σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Λατινική Αμερική, Καναδά, Χονγκ Κονγκ, Ελλάδα, στις χώρες της Σκανδιναβικής χερσονήσου, Ρουμανία, Τουρκία, Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, Ταϊβάν, Τσεχία, Πολωνία, Αυστραλία, πΓΔΜ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Bloom, Άλεξ Γουόλτον σχολίασε: «Είχαμε μια συντριπτική θετική ανταπόκριση για την ταινία «Suburbicon» στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, χάρη στο καστ και την ομάδα παραγωγής της. Έχουμε εργαστεί ακατάπαυστα μαζί με τον Τζορτζ και τους παραγωγούς για να γίνουν οι συναντήσεις με τους αγοραστές, προκαλώντας έτσι την πρόωρη πώληση ενός από τους πιο συναρπαστικούς τίτλους του 2016».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News