default-image

Happy Valentines day? Ούτε ο Ντι Κάπριο γιορτάζει σήμερα!

Life
Happy Valentines day? Ούτε ο Ντι Κάπριο γιορτάζει σήμερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη. Από τα λουλούδια μέχρι τα σοκολατάκια και είναι η αναμενόμενη μέρα στην οποία τα ζευγάρια όλου του κόσμου κανονίζουν ένα ρομαντικό δείπνο για να δείξουν το πόσο αγαπιούνται.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι την ημέρα αυτή είναι μόνοι τους, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθουν ούτε μοναξιά, αλλά ούτε και απογοήτευση, ειδικά αν σκεφτούν ότι αρκετές διασημότητες του Χόλιγουντ θα περάσουν «σόλο» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί τελικά τον έρωτα δεν τον φέρνει ούτε η ομορφιά, ούτε η δόξα, ούτε η επιτυχία, αλλά ούτε και το χρήμα.

Δείτε ποιοι σταρ θα περάσουν μόνοι τους την σημερινή μέρα.

1. Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Φυσικά, και δεν είναι ελεύθερες μόνο οι γυναίκες του Χόλιγουντ, υπάρχουν και άντρες εργένηδες. Κι αφού ο νούμερο ένα εργένης της σόου μπιζ, που ήταν ο Τζόρτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ, τώρα τη θέση του πήρε ο 41χρονος Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Πάντως από ότι φαίνεται τον ίδιο δεν το απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς δείχνει να τον ενδιαφέρει μόνο να κάνει ταινίας μπας και του δώσουν επιτέλους το πολυπόθητο αγαλματάκι της Ακαδημίας, αλλά και με τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.

2. Ριάνα

Η Ριρί προσπαθεί να κρατήσει εδώ και χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πλέον δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η σέξι 27χρονη τραγουδίστρια θα περάσει την σημερινή μέρα μόνη της.

«Δεν μπορώ καν να βρω το χρόνο για να διασκεδάσω πόσο μάλλον για να έχω μία σταθερή σχέση», δήλωσε στις αρχές του μήνα στο σόου της Έλεν.

3. Κένταλ Τζένερ 

Μένοντας στην οικογένεια, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην 20χρονη Κένταλ που είναι ετεροθαλής αδελφή των Καρντάσιαν. Η Κένταλ με μία επιτυχημένη καριέρα στο μόντελιγκ προσπαθεί να κρατάει την κρυφή την ιδιωτική της ζωή ή τουλάχιστον έτσι λέει. Τώρα αυτό κατά πόσο μπορεί να γίνει όταν την ακολουθούν συνεχώς οι κάμερες για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό ριάλιτι, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Πάντως αυτή απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Χάρι Στιλ είπε ότι δεν πρόκειται να παραδεχτεί καμία σχέση.

 «Δεν είναι πάντα εύκολο» παραδέχθηκε μιλώντας στο ET, «αλλά μου αρέσει να κρατάω την ιδιωτική ζωή, ιδιωτική».

4. Κλοέ Καρντάσιαν

Πρόσφατα χώρισε από το αστέρι του ΝΒΑ, τον 26χρονο Τζέιμς Χάρντεν και πλέον η 31χρονη Κλοέ εργάζεται σκληρά για να φτιάξει το τέλειο σώμα, και να πάρει την εκδίκησή της για τον χωρισμό της με τον Λαμάρ Όντομ το 2013. Και όλη αυτή η σκληρή δουλειά φαίνεται ότι αποδίδει.

Ακόμη και η αδελφή της Κιμ στήριξε την προσπάθεια της μεταμόρφωσης της Κλοέ αφού δήλωσε: «Κλοέ φαίνεσαι απίστευτη. Το σώμα σου είναι τέλειο».

5. Κέιτ Χάντσον

 «Νομίζω ότι τα ραντεβού είναι λίγο περίεργα. Δεν θέλω να μοιάζω σαν γεροντοκόρη», δήλωσε πρόσφατα η 36χρονη Κέιτ που είναι μητέρα δύο παιδιών. Αν και πλέον είναι στα καλύτερά της η Κέιτ ασχολείται περισσότερο με την σειρά αθλητικών ρούχων που έχει και που διαθέτει ρούχα και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

6. Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κλοέ δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν που έχει ραγισμένη καρδιά. Και η μεγάλη αδελφή, η 36χρονη Κόρτνεϊ, χώρισε τον περασμένο Ιούλιο από τον σύζυγό της Σκοτ Ντίσικ και από τότε ασχολείται μόνο με τα παιδιά της.

Και για αυτήν η Κιμ είχε να πει μία καλή κουβέντα αφού σε δήλωση της είπε ότι την θαυμάζει που είναι τόσο τέλεια μαμά για τα τρία της παιδιά και ταυτόχρονο τόσο καυτή.

7. Κάλεϊ Κουόκο

Η εκδίκηση του καλογυμνασμένου σώματος. Μετά τον χωρισμό της από τον Ράιαν Σβέτινγκ η 30χρονη ηθοποιός του Big Bang Theory δεν έχει αφήσει κόκκινο χαλί που να μην δείξει τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς, αλλά παρόλα αυτά σήμερα θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων μόνη της.

Πηγη: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News