default-image

Σε να επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος υπερβλήθη ο Χιου Τζάκμαν

Life
Σε να επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος υπερβλήθη ο Χιου Τζάκμαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη μια περιπέτεια για τον διάσημο πρωταγωνιστή της ταινίας X-Men Χιου Τζάκμαν. Ο σταρ του Χόλιγουντ γνωστοποίησε τη Δευτέρα ότι υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση αφαίρεσης ενός καρκινώματος (βασικοκυτταρικό καρκίνωμα) που είχε αναπτυχθεί στη μύτη του και προέτρεψε τον κόσμο να φοράει αντηλιακό.

Αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά γνωστή στο ευρύ κοινό αφαίρεση βασικοκυτταρικού καρκινώματος από το 2013 στην οποία υποβλήθηκε ο Αυστραλός ηθοποιός.

Ο διάσημος ηθοποιός, έχει στο παρελθόν αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία.

Τώρα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και παραβλέπει ποτέ να προτρέπει τον κόσμο να χρησιμοποιεί αντηλιακά.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος, που παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών με καρκίνο του δέρματος.

Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.

//-->

An example of what happens when you don't use sunscreen. Basal cell. The mildest form of cancer. PLEASE WEAR SUNSCREEN and get check ups regularly!

Δημοσιεύτηκε από Hugh Jackman στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News