default-image

Γυρίζουν την πλάτη στα μοντέλα

Life
Γυρίζουν την πλάτη στα μοντέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πλάτη στα μοντέλα γυρίζουν τα εξώφυλλα των περιοδικών μόδας επιλέγοντας ταλαντούχες ηθοποιούς, που θυμίζουν αληθινές γυναίκες.

Η Ταράτζι Π. Χένσον της τηλεοπτικής σειράς Empire αλλά και «το κορίτσι της διπλανής πόρτας», Ρις Γουίδερσπουν , έχουν εξελιχθεί στις λατρεμένες κυρίες του ιλουστρασιόν κόσμου.

Προηγήθηκαν, μεταξύ άλλων, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Σάντρα Μπούλοκ.

Μόνο η Ταράτζι Χένσον, πριν γίνει εξώφυλλο στο Elle Φεβρουαρίου φωτογραφήθηκε για το Allure, το W., το Glamour αλλά και το Essence. Η Ρις Γουίδερσπουν, με ήδη δύο εξώφυλλα στο Glamour, κάνει δυναμική είσοδο αυτό το μήνα, απαστράπτουσα στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar.

Η Χένσον και η Γουίδερσπουν αντιπροσωπεύουν την στροφή προς τα οικεία πρόσωπα αφήνοντας πίσω το στοιχείο της έκπληξης, όπως είχε συμβεί με το κολάζ γαντιών της Νταϊάνα Βρίλαντ για το Bazaar το 1956 ή το ντεμπούτο της Άννα Γουίντουρ στη Vogue το 1988, με το μοντέλο Μικαέλα Μπερκού.

Το εντυπωσιακό είναι, όπως επισημαίνουν οι New York Times, ότι οι πωλήσεις περιοδικών στα σταντς ξεπερνούν τις συνδρομές, άρα η οπτική επικοινωνία αλλάζει κανόνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News