default-image

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκινά... σχολείο

Life
Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκινά... σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ θα ξεκινήσει παιδικό σταθμό τον επόμενο μήνα σε ένα ανακαινισμένο εκκλησάκι στο Anmer Hall κοντά στο σπίτι των γονιών του στο Norfolk.

Ο δύο ετών μελλοντικός βασιλιάς θα παρακολουθεί μαθήματα στο Μοντεσσοριανό Νηπιαγωγείο Westacre Montessori School στο East Walton, το οποίο απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αρχοντικό του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge.

Σε δήλωσή του, το σχολείο, ανέφερε: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε Τζορτζ στο σχολείο μας, όπου θα έχει την ίδια ξεχωριστή εμπειρία, όπως έχουν όλα τα παιδιά μας!». 

Ο παιδικός σταθμός, που λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια, έχει βαθμολογηθεί ως «καλό» κατά την τελευταία επιθεώρηση του το καλοκαίρι και φιλοξενεί το πολύ 20 παιδιά.

Αν και ο μικρός πρίγκιπας δεν θα πηγαίνει κάθε μέρα, οι γονείς του ήθελαν να είναι μία μοναδική εμπειρία για εκείνον. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξαν έναν τοπικό παιδικό σταθμό.

Ο παιδικός σταθμός ανοίγει Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 09.00-12.00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09.00-14.45 και πρίγκιπας θα ξεκινήσει να επισκέπτεται το νέο του σχολείο τον Ιανουάριο.

Πηγή: mothersblog.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News