default-image

Η Ελισσάβετ Σπανού εξηγεί γιατί ''άφησε'' το τραγούδι

Life
Η Ελισσάβετ Σπανού εξηγεί γιατί ''άφησε'' το τραγούδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον λόγο που την οδήγησε να εγκαταλείψει το τραγούδι που τόσο αγαπά και να πιάσει δουλειά ως υπεύθυνη υποδοχής σε εστιατόριο, αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Ελισσάβετ Σπανού.

«Συνέβησαν συγκεκριμένα πράγματα που με έκαναν να πω "ώπα τώρα πίσω" . Έπαιξε ρόλο και μία ιστορία που διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι μου» είπε η Ελισσάβετ και πρόσθεσε:

«Είχε να κάνει με τις εντάσεις που έχει αυτή η δουλειά. Για να την κάνεις πρέπει να έχεις γερό στομάχι και εγώ δεν έχω τόσο. Δεν κατάλαβα όμως γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση το γεγονός πως δουλεύω υποδοχή σε ένα μαγαζί; Ήταν κάτι που το αποφάσισα γιατί στενοχωρήθηκα από κάποιες καταστάσεις και από κάποια πρόσωπα.Αποφάσισα να κρατήσω μία απόσταση. Προβληματίστηκα».

Όσο για το αν σκοπεύει να επιστρέψει ξανά κάποια στιγμή στο τραγούδι:

«Τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι είναι οριστικό. Μπορεί να μου την βαρέσει και να τραγουδήσω, όπως και να μου τη βαρέσει και να μην τραγουδήσω ποτέ. Μπορεί να μου γίνει και μία καλή πρόταση για την τηλεόραση και να με δεις στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News