default-image

Ο Τόμι Χίλφιγκερ τιμήθηκε ως ο κορυφαίος σχεδιαστής της χρονιάς

Life
Ο Τόμι Χίλφιγκερ τιμήθηκε ως ο κορυφαίος σχεδιαστής της χρονιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμερικανός δημιουργός παρέλαβε το βραβείο Fashion Designer of the Year στην τελετή απονομής Men of the Year του GQ Γερμανίας, μια σημαντική διάκριση που αποδεικνύει την τεράστια επιρροή του στο χώρο της μόδας.

«Είναι μια απίστευτη τιμή να δέχεσαι αυτό το βραβείο για τη δουλειά σου. Αυτή ήταν μια υπέροχη χρονιά, καθώς γιορτάζαμε την 30ή επέτειο του brand Tommy Hilfiger με ειδικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Θα είναι ένα καταπληκτικό ενθύμιο» δήλωσε συγκινημένος ο Τόμι Χίλφιγκερ παραλαμβάνοντας την τιμητική του διάκριση στην τελετή του γερμανικού GQ.

Στη διάρκεια της διαδρομής του ο σχεδιαστής κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία γύρω από το όνομά του, έκανε μόδα το κλασικό αμερικανικό cool look κι έμεινε πιστός στη φιλοσοφία του. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, το ομώνυμο brand αναγνωρίστηκε διεθνώς και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 1.400 καταστήματα σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως.

Καθ' όλη τη σταδιοδρομία του ο Τόμι Χίλφιγκερ έχει δεσμευτεί προσωπικά να καθοδηγεί και να στηρίζει ανερχόμενα ταλέντα στη βιομηχανία της μόδας με διάφορους τρόπους: από τις πολυάριθμες συνεργασίες του με ταλαντούχους ντιζάινερ μέχρι και το έργο του για το Council of Fashion Designers of America, το British Fashion Council κ.ά.

Πηγή: elle.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News