default-image

«Με πείραξε που ο Βαλάντης έκανε παιδί με άλλη γυναίκα»

Life
«Με πείραξε που ο Βαλάντης έκανε παιδί με άλλη γυναίκα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τι την σταμάτησε την τελευταία στιγμή και αποφάσισε να μην προχωρήσει την αγωγή που είχε κάνει κατά του πρώην συντρόφου της Βαλάντη, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Έλενα Γκρέκου!

«Μετά από κάποια χρόνια που υπήρχε μία πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ μας και δεν βοηθούσε, και δεν υπήρχε διατροφή, (έχει αποκτήσει από τον τραγουδιστή ένα δεκάχρονο γιο), μπήκα στην διαδικασία να κάνω δικαστήριο και να πάμε νομικά. Τα ξαναβρήκαμε όμως πάλι , και τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν το έκανα το δικαστήριο» αποκάλυψε, ενώ αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με την επόμενη σύζυγο του τραγουδιστή με την οποία ο ίδιος έχει αποκτήσει μία κόρη!

«Μεγαλώνουμε δύο παιδιά που είναι αδέρφια. Oταν μου ζήτησε να πάμε για καφέ, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Όταν βλέπω ότι ο άλλος έχει όλη την καλή διάθεση είμαι εκεί. Δεν θα μπορούσα όμως να πάω κόντρα στον πατέρα του παιδιού μου. Αυτό το συνειδητοποίησα όταν ήρθε η ώρα να πάμε στο δικαστήριο, γιατί είχαμε κάνει μία κοινή αγωγή. Εκεί συνειδητοποίησα ότι τον αγάπησα πάρα πολύ, ότι τον ξέρω από τα 18 μου πάρα πολλά χρόνια και δεν θέλω σε καμία περίπτωση, μεγαλώνοντας το παιδί μου να μάθει πως πήγα εναντίον του μπαμπά του με την άλλη γυναίκα» είπε η τραγουδίστρια.

Μπορεί τώρα να διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τραγουδιστή, η ίδια ωστόσο παραδέχτηκε πως όταν ο Βαλάντης έκανε παιδί με την επόμενη σύντροφό του, την Κατερίνα Κουκουτέγου, την πείραξε πολύ!

«Εννοείται με ενόχλησε γιατί εγώ είμαι από τους ανθρώπους που όταν κάνω κάτι στη ζωή μου , είμαι συνειδητοποιημένη. Το κάνω αργά, δεν βιάζομαι και δεν ξεχνάω εύκολα ανθρώπους. Με δένουν πράγματα μ' έναν άνθρωπο. Δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την πόρτα, να φύγεις και μετά από λίγο καιρό να παντρευτείς, όταν μ' έναν άνθρωπο έχεις βιώσει έναν μεγάλο έρωτα και έντονα συναισθήματα» εξομολογήθηκε, και πρόσθεσε «Το πρώτο διάστημα όταν χωρίζεις είναι δύσκολο, όλο και θα υπάρχουν κακιούλες, αλλά με όλα τα σκαμπανεβάσματα και μετά από αρκετά χρόνια, μπορώ να πω πως αξίζει γι' αυτό το παιδί να είμαστε καλά, και να είμαστε οικογένεια ,γιατί είμαστε οικογένεια κι ας ζούμε χωριστά. Το παιδί μου είναι μακριά από όλα αυτά. Το παιδί επειδή το είχαμε εγώ και η μητέρα μου, φροντίσαμε ώστε να μην έχει άσχημη γνώμη για τον πατέρα του αυτό πιστεύω πως είναι το σωστό και αυτό πρέπει να κάνουμε όλες οι μαμάδες».

Όσο για το αν θα ήθελε τον Βαλάντη για πατέρα του παιδιού της αν τον γνώριζε τώρα, η απάντηση της τραγουδίστριας είναι αφοπλιστική!

«Σαφώς είμαι συνειδητοποιημένη πλέον τι θέλω. Έχω κάνει πολλά πράγματα για εμένα και πλέον νιώθω γεμάτη. Τώρα αν γνώριζα τον πατέρα του παιδιού μου θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήθελα πάλι αυτός ο πατέρας να ήταν ο Βαλάντης» δήλωσε.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News