default-image

Παγκόσμια συγκίνηση για την Σελένα Γκόμεζ

Life
Παγκόσμια συγκίνηση για την Σελένα Γκόμεζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συνέντευξη «ποταμός» της Σελένα Γκόμεζ στο Billboard, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου σόλο άλμπουμ της «Revival», έχει προκαλέσει συγκίνηση τόσο για την εξομολόγηση στην οποία προχώρησε για τις χημειοθεραπείες στις οποίες υπεβλήθη, όσο και για την οργισμένη απάντηση της στις φήμες που την ήθελαν σε κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της σε μια σειρά ουσιών.

Οι φήμες αυτές είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο το 2013 όταν είχε ακυρώσει δύο σκέλη της περιοδείας της σε Ασία και Αυστραλία, αλλά η πραγματική αιτία ήταν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, «Για αυτόν τον λόγο έκανα διάλειμμα. 

Θα μπορούσα να έχω πάθει εγκεφαλικό», λέει η Γκόμεζ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι υποβλήθηκε σε σία σειρά χημειοθεραπειών για να μετριάσει τα συμπτώματα του λύκου.

Η Σελένα ξεσπάθωσε και αποκάλυψε ότι ήθελε να βγει δημόσια και να πει με άσχημο τρόπο σε όλους αυτούς που διέδιδαν ψέματα: Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία.

Η Σελένα επιτέθηκε σε όλους όσους αγνοώντας το πρόβλημα της διέδιδαν ψέματα, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς και συμπλήρωσε. 

«Δουλεύω από τότε που ήμουν 7. Είμαι πρέσβειρα της UNICEF από τα 17 μου. Είναι απογοητευτικό που έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ».

Πηγή: antenna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News