default-image

Γύρισε σελίδα μετά το χωρισμό της η Γκ. Πάλτροου

Life
Γύρισε σελίδα μετά το χωρισμό της η Γκ. Πάλτροου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι επιβεβαίωσαν με μία φωτογραφία στο Instagram η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσουκ. 

Όπως αναφέρει το star.gr, η 42χρονη ηθοποιός έχει σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον 44χρονο Μπραντ Φάλτσουκ, τον δημιουργό του «Glee» και παραγωγό του «American Horror Story», με τον οποίο γνωρίστηκε το 2009, έπειτα από την guest εμφάνισή της σε πέντε επεισόδια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.

Ενάμιση λοιπόν χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Κρις Μάρτιν η Γκουίνεθ είναι ξανά ερωτευμένη και δεν θέλει να το κρύβει άλλο!

Το ζευγάρι έκανε κοινή δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι της πρεμιέρας του νέου show «Scream Queens» - του οποίου ο 44χρονος Falchuk έχει αναλάβει την παραγωγή.

Μάλιστα, ο 44χρονος Φάλτσουκ ανέβασε την παραπάνω ασπρόμαυρη φωτο των δυο τους, την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Το κορίτσι μου και εγώ!».

Μετά το πάρτι το ζευγάρι απόλαυσε δείπνο σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο και ο Φάλτσουκ ανέβασε στο twitter την παρακάτω φωτο γράφοντας στη λεζάντα: «Τελειώνοντας τη νύχτα με ένα δείπνο για δύο. Ευχαριστώ που μοιραστήκατε αυτή τη γιορτή μαζί μου!».

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News