default-image

Με νέο look η Κέιτ Μίντλετον

Life
Με νέο look η Κέιτ Μίντλετον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που τα δημοσιεύματα οργιάζουν κάνοντας λόγο για τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, η Δούκισσα του Κέμπριτζ έκανε την πρώτη της εμφάνιση (μετά τις φήμες), με νέο look!

Oι παπαράτσι τσάκωσαν την 33χρονη Μίντλετον, καθ΄ οδόν προς την εκκλησία Crathie Kirk, όπου έδωσε το «παρών» μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, για την πρωινή προσευχή της Κυριακής.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, η Δούκισσα του Κέμπριτζ καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο οδηγούσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Και μπορεί κοιλιά να μην είδαμε, αλλά είδαμε την ανανεωμένη κόμη της 33χρονης Κέιτ, η οποία έκοψε τα μαλλιά της φράντζα, και τα κόντυνε.

Για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μπορντό παλτό «Celeste», αξίας 369 λιρών.

Όσο για το αν είναι ξανά έγκυος; Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα που η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει δριμύτερη στις βασιλικές της υποχρεώσεις.

Σε περίπτωση πάντως που περιμένει τρίτο παιδί, δεν θα μπορέσει να το κρύψει για πολύ, αφού ως γνωστόν σε κάθε της εγκυμοσύνη ταλαιπωρείται από πολύ άσχημες ναυτίες που την αναγκάζουν να ακυρώνει κάθε φορά, όλες τις επίσημες εμφανίσεις της.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News