default-image

Κ. Γκαγκάκη:"Είμαι σπάταλη, έχω μέχρι και υπερχρεωμένες κάρτες"

Life
Κ. Γκαγκάκη:"Είμαι σπάταλη, έχω μέχρι και υπερχρεωμένες κάρτες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά από την αποχώρησή της από τον Αnt1, η άλλοτε «σιδηρά κυρία» του καναλιού του Αμαρουσίου, Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Real Life ότι δεν επένδυσε τα χρήματα που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πως «μακάρι να είχε αποκτήσει οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν το αισθάνθηκε ποτέ».

«Δεν πήρα ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητα. Είμαι βουλιμική, πολύ σπάταλη, χωρίς κανένα όριο, με αποτέλεσμα πάντα να ξοδεύω λεφτά. Είμαι από αυτούς που, βεβαίως, ξόδεψαν περισσότερα από όσα έβγαζαν, με κάρτες και τέτοια. Κατά συνέπεια, έχω αυτά που έχει ο μέσος Έλληνας -μέχρι υπερχρεωμένες κάρτες- κτλ.» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Ωστόσο, δεν με έχουν αγχώσει σε σημείο να μην μπορώ να ξεχρεώσω, γιατί πάντα λέω ότι όσο είμαι σε θέση να δουλέψω -ακόμη και τώρα, που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα- τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Να είμαστε καλά και όλα θα τα τακτοποιήσουμε. Προφανώς δεν είχα ποτέ βιοποριστικό θέμα, αλλά είμαι σπάταλη χωρίς όριο. Δεν έχω καμία συναίσθηση... Όμως δεν σου κρύβω ότι δεν το μετανιώνω και ότι αύριο το πρωί θα έκανα το ίδιο».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει μέχρι τώρα οικογένεια και παιδιά, είπε: «Μακάρι να είχε συμβεί μέχρι τώρα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Δεν το αισθάνθηκα καμία φορά όμως. Θεωρώ ότι το παιδί είναι πάντα το αποτέλεσμα μιας σχέσης […] . Το παιδί δεν θα το ήθελα για ολοκλήρωση δική μου. Θα το ήθελα γιατί την επιθυμία θα την συνδύαζα με την απόλυτη αγάπη για έναν άνθρωπο […]».

Πηγή: star. gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News