default-image

Συνελήφθη για δολοφονία ο Κόλιν Φάρελ!

Life
Συνελήφθη για δολοφονία ο Κόλιν Φάρελ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Πίσω από της φυλακής τα σίδερα, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, βρέθηκε ο Κόλιν Φάρελ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής!

Ο Ιρλανδός σταρ του Hollywood, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού της εκπομπής «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, εξομολογήθηκε ότι συνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε και σκότωσε έναν άνδρα και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του, αφήνοντάς τον να καεί!

Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι ο Κόλιν έκανε πλάκα, εκείνος, όμως, τους διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη, πριν γίνει διάσημος, στο Σίνδεϊ: «ήταν πριν καιρό και ήμουν μεθυσμένος! Μου έδειξαν ένα σκίτσο του υπόπτου, ο οποίος μου έμοιαζε και είχε τη δική μου προφορά. Σκέφτηκα ότι αυτός ο τύπος μου μοιάζει και, επειδή είχα πάθει μπλακάουτ από το προηγούμενο βράδυ, αναρωτήθηκα "λες να έκανα κάτι τέτοιο;"».

«Ήταν τρομακτικό! Ήμουν στο κελί για περίπου έξι ώρες, μέχρι που, ευτυχώς, ένας φίλος μου είχε αποδείξεις ότι το βράδυ του φόνου και τη συγκεκριμένη ώρα ήμασταν σε ένα πάρτι στην άλλη άκρη της πόλης, έχοντας πάρει έκσταση», πρόσθεσε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος, αφού οι Αρχές πείστηκαν ότι απλά… έμοιαζε στο δράστη!

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News