default-image

Στο σπίτι μεταφέρεται η Μπόμπι Κριστίνα

Life
Στο σπίτι μεταφέρεται η Μπόμπι Κριστίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αρχή του τέλους για τη μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα, φαίνεται πως σηματοδοτεί η απόφαση της οικογένειάς της να τη μεταφέρει στο σπίτι, έπειτα από περίπου πέντε μήνες σε κώμα.

Η 22χρονη βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 του Γενάρη, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, στα 48 της χρόνια.

Όλο αυτό το διάστημα η Μπόμπι Κριστίνα παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και χωρίς το παραμικρό σημάδι βελτίωσης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Μάλιστα, τον Απρίλιο, η γιαγιά της 22χρονης είχε κάνει γνωστό πως «έχει καθολική και μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο και δεν ανταποκρίνεται».

Αν και η οικογένεια είχε απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να την αποσυνδέσει από τα μηχανήματα που την κρατάνε στη ζωή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπόμπι Κριστίνα θα μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στο σπίτι όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της, στο προάστιο Ρόσγουελ της Τζόρτζια.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News