default-image

Σε διαδικτυακό "προξενιό" καταφεύγουν οι σταρ

Life
Σε διαδικτυακό "προξενιό" καταφεύγουν οι σταρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη και οι σταρ προσπαθούν να βρουν το άλλο τους μισό μέσα από το internet.

Mariah Carey

Όταν ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό της με τον Nick Cannon, η Mariah προσπάθησε να ξαναβρεί την αγάπη μέσα από το διαδίκτυο, ανοίγοντας λογαριασμό στο dating site Match.com. «Ελπίζω κάθε γυναίκα να βρει το άλλο της μισό, είτε αυτό συμβεί μέσω του Match είτε με κάποιον άλλο πιο παραδοσιακό τρόπο», λέει η ίδια.

Hilary Duff

Στο βίντεο κλιπ του νέου της single "Sparks", η Hilary Duff βγαίνει αληθινά ραντεβού με άνδρες που γνώρισε μέσω του Tinder, αποκαλύπτοντας έμμεσα πως είναι ενεργό μέλος στο διάσημο dating app.

Orlando Bloom

Κάποια χρόνια πριν (φανταζόμαστε αφού χώρισε με την Miranda Kerr), ο Orlando Bloom είχε φτιάξει ψεύτικο προφιλ στο Facebook προσπαθώντας να γνωρίσει γυναίκες χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Halle Berry

Ναι ακόμη και η Halle Berry έχει αναγκαστεί να ανοίξει λογαριασμό σε dating sites για να βρει την αγάπη, αν και δεν έχει πει σε ποια συγκεκριμένα.

Katy Perry

Στις αρχές του 2014, η Katy είχε παραδεχθεί στο The Breakfast Club πως «έχει εθιστεί στο Tinder», αν και πλέον δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει.

Lily Allen

Τον Μάρτιο του 2013 η Lily έκανε το εξής tweet: Μόλις ανακάλυψα το Tinder. *Λέει αντίο στην έξω ζωή*

Ashton Kutcher

Προτού γνωρίσει την Μila Kunis, Ο Ashton έκανε swipe αριστερά και δεξιά στο Τinder όπως και οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.

Η Adele παραδέχτηκε πως γράφηκε στο dating site eHarmony μετά τον σκληρό χωρισμό της, μέσα από την αυτοβιογραφία της Adele: The Biography.

Πηγή: marieclaire.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News