default-image

Καίτη Γαρμπή: Φτάσαμε ένα βήμα πριν την υιοθεσία

Life
Καίτη Γαρμπή: Φτάσαμε ένα βήμα πριν την υιοθεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Φοίβο αλλά και για τη σκέψη της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και της υιοθεσίας, πριν αποκτήσει τελικά τον γιο της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεσαι πρωτοπόρος. Έφυγες από τον Φοίβο πρώτη.

Δεν έχει σημασία ποιος έφυγε πρώτος. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε καλλιτεχνικά.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θα έφευγες ξανά τη δεδομένη στιγμή;

Μ' εγκλωβίζει η ρουτίνα και τα επαναλαμβανόμενα πράγματα, όμως δεν επιδιώκω αλλαγή των προσώπων στη ζωή μου, μόνο αλλαγές στα πράγματα. Τον Φοίβο τον αγάπησα και τον αγαπώ πολύ, μαζί φτάσαμε στο απόγειο της καριέρας μας. Χωρίσαμε όταν νιώσαμε πως δεν είχαμε να δώσουμε τίποτα περισσότερο ο ένας στον άλλον. Δε μετάνιωσα, πάντα υπάρχει λόγος που συμβαίνει κάτι, όμως σκέφτομαι συχνά πως ίσως τότε έπρεπε να είχα κάνει το επόμενο βήμα και να συνεργαστώ με τον Νίκο Αντύπα.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας σας, μπήκε στη ζωή του η Δέσποινα Βανδή. Υπήρξαν στιγμές που ζήλεψες ή ένιωσες ανταγωνισμό;

Δε θα μπορούσε κανείς να εγκλωβίσει έναν άνθρωπο τόσο ταλαντούχο και δημιουργικό, όπως ο Φοίβος, ν' ανοίξει τα φτερά του. Εκείνη την εποχή τον διεκδικούσαν όλοι, του πρόσφεραν πολλά και τα άξιζε όλα. Εγώ πάντοτε βαδίζω στο δικό μου δρόμο, δεν ασχολούμαι με τον ανταγωνισμό, χάνοντας το στόχο μου. Χώρος υπάρχει για όλους.

Σ' έχω ακούσει πολλές φορές να μιλάς υπέρ της υιοθεσίας. Έφτασες ποτέ ένα βήμα πριν;

Έφτασα όταν μας είπε ο γιατρός ότι πρέπει ν' ακολουθήσουμε το δρόμο της εξωσωματικής. Τηλεφώνησα στον Διονύση να του το ανακοινώσω, κι εκείνος, τρελός από αγωνία, με ρώτησε: «Θα πονέσεις; Αν ναι, ούτε να το σκεφτείς, ας μην κάνουμε παιδιά, εγώ εσένα θέλω». Πόσοι άντρες θα είχαν αυτό το μεγαλείο ψυχής, να στηρίξουν με τέτοια λόγια τη σύντροφό τους; Θα τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.

Μήπως, τελικά, δε θέλατε πολύ να κάνετε δεύτερο παιδί;

Όταν παντρευτήκαμε, θέλαμε να κάνουμε πολλά παιδιά, κι όταν διαπιστώθηκε μια επιπλοκή σε μένα, πήραμε την απόφαση να υιοθετήσουμε. Ο Δημήτρης, όμως, αποφάσισε να μας ευλογήσει με τον ερχομό του και κι έτσι έσβησε κάθε σκέψη που αφορούσε οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνον.

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News