default-image

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι σχέσεις περνάνε φάσεις

Life
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι σχέσεις περνάνε φάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το παθιασμένο φιλί στο στόμα που είχε δώσει στον σύζυγο της Θέμη Σοφό ανήμερα του γάμου τους, αλλά και για το αν συνεχίζουν μέχρι σήμερα να φιλιούνται με το ίδιο πάθος, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια, αναφερόμενη σε αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο που σχολιάστηκε πολύ, είπε:

«Εκείνη την ώρα δεν το αντιλαμβανόμουν και δεν το σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι τόσο παθιασμένο που θα σχολιαστεί αρνητικά. Αν το ήξερα εκ των υστέρων ίσως να είχα τον νου μου.

Εμένα δεν με νοιάζει ο,τι και να πουν για μένα γιατί έχω συνηθίσει ότι σε αυτή την δουλειά θα πουν και καλά, και κακά, ότι θα σου κάνουν πλάκα και θα σε κοροϊδέψουνε.

Πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τον Θέμη επειδή δεν είναι μαθημένος και δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα και το να σχολιάζονται ειδικά προσωπικές του στιγμές. Δεν θέλω να είναι στη μέση μιας τέτοιας κριτικής».

Όσο για το αν το πάθος κυριαρχεί μέχρι σήμερα στη σχέση τους;

Απάντησε πως «οι σχέσεις περνάνε φάσεις είναι γεγονός. Αλλά πιστεύω ότι αν μπεις στην διαδικασία να τις δουλέψεις και να είσαι εκεί, ακόμα κι αν δεν σου έρθει αυθόρμητα αυτό το πάθος, είσαι εκεί και ξέρεις όλους αυτούς τους λόγους που σε έχουν κάνει να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, τότε έρχεται και το παθιασμένο φιλί».

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News