default-image

Σάκης Ρουβάς: "Θέλω να φιλήσω το χέρι του Θεοδωράκη"

Life
Σάκης Ρουβάς: "Θέλω να φιλήσω το χέρι του Θεοδωράκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε τις εντατικές πρόβες ο Σάκης Ρουβάς, καθώς θέλει να κερδίσει το στοίχημα και να κλείσει τα στόματα των επικριτών του αναφορικά με τη συμμετοχή του στον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης με αφορμή και τα γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη, όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα παρουσιάσει το μεγαλειώδες έργο του Έλληνα συνθέτη "Άξιον Εστί".

Ο τραγουδιστής δήλωσε, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την απόφασή του να ερμηνεύσει το "Άξιον Εστί" του Θεοδωράκη, πως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του.  

Γι' αυτό λοιπόν ήδη έχει ξεκινήσει τις εντατικές πρόβες, καθώς θέλει να κερδίσει το στοίχημα και να κλείσει τα στόματα των επικριτών του.

Ο Σάκης είπε να μοιραστεί λοιπόν με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τις προετοιμασίες που έχει ξεκινήσει και όπως βλέπετε είναι αρκετά σοβαρός και προσηλωμένος σε αυτό που κάνει. Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στο Ιnstagram.

Εξάλλου, με συνέντευξή του στην κυριακάτικη Real News ο Σάκης εμφανίζεται απόλυτα συνειδητοποιημένος και σίγουρος για την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε για να ερμηνεύσει το έργο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

«Πιστεύω πως όλα έρχονται στην ώρα τους και για μένα ήρθε η ώρα αυτή», είπε αναφερόμενος στην επικείμενη συναυλία. Και συμπλήρωσε: «Ζητώ μόνο να κριθώ από το αποτέλεσμα. Όχι ότι έχω τρελαθεί και νομίζω ότι θα ερμηνεύσω το έργο όπως ο Μπιθικώτσης. Η ερμηνεία του Μπιθικώτση δεν μπορεί να ξεπεραστεί».

Όσο για το εάν τον επηρέασε ο ντόρος που έχει ξεσπάσει με αφορμή αυτή τη συναυλία, είπε: «Όχι, δε με έχει επηρεάσει. Καθόλου. Τελικά θα κάνει καλό γιατί θα κινήσει την περιέργεια περισσότερων και έτσι πιο πολλοί θα γνωρίσουν το έργο».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τον Μίκη Θεοδωράκη, δήλωσε: «Δεν έχω δει τον Μίκη Θεοδωράκη. Έχω ζητήσει να τον δω. Θέλω να τον δω, να του φιλήσω το χέρι και τίποτε άλλο».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News