default-image

Καμπούρη - Παπαβασιλείου: Άγριος καβγάς & ξεκατίνιασμα on air!

Life
Καμπούρη - Παπαβασιλείου: Άγριος καβγάς & ξεκατίνιασμα on air!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάρτυρες ενός απίστευτου καβγά ανάμεσα στη Δέσποινα Καμπούρη και την Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της Τετάρτης (15/4).

Και στην κυριολεξία, στο τσακ αποφεύχθηκε το μαλλιοτράβηγμα, αν η Καμπούρη δεν έδειχνε τόση υπομονή και ανωτερότητα, απέναντι στην αρπαγμένη κι έτοιμη για χοντρό τσακωμό, Παπαβασιλείου. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναικοπαρέα του Epsilon σχολίασε τη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Τόσο η Καμπούρη όσο και η Νόνη Δούνια δε συμφωνούσαν με την καθαρά lifestyle φωτογράφηση, σε μία περίοδο που η χώρα περνά κρίσιμες ώρες.

Η άποψη αυτή βρήκε αντίθετη την Παπαβασιλείου, η οποία για ανεξήγητο λόγο στους τηλεθεατές ήταν μες στη μανούρα, τα νεύρα, ενώ ένιωθες ότι περίμενε την αφορμή για να κάνει το μπαμ. Ειδικά απέναντι στην Καμπούρη, η οποία της έδωσε τελικά την αφορμή, όταν της ζήτησε να σχολιάσει τη δήλωση της Μακρή για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Η Παπαβασιλείου έκανε την πολιτική της ανάλυση ότι δε φταίνε τα αυτοκίνητα που φτάσαμε στα βράχια και γενικά μιλούσε σε πολύ έντονο ύφος. Και τσουπ, ήρθε το σχόλιο της Καμπούρη. «Έλενα, μην είσαι χαοτική. Εδώ μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα» της είπε.

Και ήρθε το μάτι της Παπαβσιλείου και γυάλισε. «Τώρα χαρακτηρίζεις εμένα, κοριτσάκι;» είπε έξαλλη, με την Καμπούρη να ρίχνει τους τόνους και να μη θέλει να το σχολιάσει. «Εντάξει, δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Πάμε παρακάτω», είπε. Αλλά τσάμπα. Η συμπαρουσιάστρια της είχε γίνει έξαλλη για τα καλά.

«Με λες χαοτική; Μπορώ να σε πω κι εγώ χιλιάδες πράγματα! Φυσικά και με προσβάλλεις και μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως» είπε η Παπαβασιλείου με την.... "Βούδα" Καμπούρη να ζητά να περάσουν παρακάτω, σχολιάζοντας ότι η Παπαβασιλείου τσακώνεται μόνη της! Και ήρθε η ατάκα - κατινιά από τη συμπαρουσιάστρια της: «Εγώ; Εσύ τσακώνεσαι με όλη τη showbiz!».

Ο τσακωμός έληξε εκεί, οι άλλες δύο προχώρησαν στο επόμενο θέμα, ενώ Καμπούρη και Παπαβασιλείου γι αρκετή ώρα παρέμειναν αμίλητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News