default-image

Δ. Βανδή: Είμαι καψούρα με τον Ντέμη

Life
Δ. Βανδή: Είμαι καψούρα με τον Ντέμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και τη ζωή της στο πλευρό των δύο παιδιών τους μίλησε η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

«Το Πάσχα το περνάω στην Αλεξανδρούπολη γιατί μου αρέσει πάρα πολύ εκεί. Συναντιόμαστε αδέλφια, ξαδέλφια και τα παιδιά μου τρέχουν όλη τη μέρα στο χωριό, είναι πολύ ωραία αποσυμπίεση αυτή» δήλωσε για τις διακοπές του Πάσχα, ενώ συμπλήρωσε: «Βάψαμε αυγά, φτιάξαμε κουλουράκια και τσουρέκι. Φτιάχνω πολύ ωραίο τσουρέκι. Πιο πολύ μου αρέσει που τρελαίνονται τα παιδιά μου, τους αρέσει πολύ. Παίρνουν τις κουβερτούλες τους, τρώνε τα τσουρέκια και βλέπουν τηλεόραση. Μετά από αυτό δεν θέλω τίποτα άλλο».

Ονειρευόταν πάντα να γίνει μητέρα; Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Πάντα φανταζόμουν τη ζωή μου με παιδιά. Δεν ονειρευόμουν πότε θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, αλλά ήταν στο πλάνο ζωής μου». Όταν ρωτήθηκε, όμως, αν οι σχέσεις θέλουν δουλειά απάντησε: «Όλες οι σχέσεις θέλουν πάρα πολλή δουλειά. Δεν είναι καμία σχέση εντελώς ρόδινη. Για σχέσεις που είναι ουσιαστικές στη ζωή μου και κάτι με ενοχλεί, όσο άβολα και να αισθάνομαι να το συζητήσω, πρέπει να το κάνω για να δω αν αξίζει να σωθεί ή όχι μια σχέση».

Ακόμα, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Με τον Ντέμη πριν συναντηθούμε μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης», ενώ για την απόφασή τους να παντρευτούν συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου. Για μένα το μυστικό είναι η επικοινωνία».

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε: «Όταν έκανα την Μελίνα ήμουν εκεί, τα πάντα ήταν η μητρότητα. Όλη τη μέρα κότσο και φορούσα φόρμες. Με πιάνει ο Ντέμης και μου λέει ότι πέρασε ένας χρόνος και ίσως πρέπει να ξαναθυμηθώ πώς ήμουν και είχε δίκιο. Πρέπει τον πρώτο καιρό να δείχνουν κατανόηση οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ξεχνάνε τους άλλους ρόλους που είχαν μέχρι τότε στη ζωή τους. Δεν παύεις να είσαι γκόμενα, φίλη και επαγγελματίας».

Κλείνοντας, η ίδια μίλησε για το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου: «Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αλλά ξέρω ότι ο έρωτας είναι εκεί. Μπορεί να μην είναι με την μορφή του πρώτου χρόνου, που στραβώνεσαι, και δόξα τον Θεό που δεν υπάρχει γιατί είναι καλό να προχωράς σε μια σχέση ουσιαστική και να αποκτήσεις παιδιά όταν ξεστραβωθείς. 16 χρόνια με τον Ντέμη δεν υπάρχει μια φορά να είμαι κοντά του παραμελημένη, εκτός κι αν είμαι άρρωστη. Θέλω να με βλέπει όσο πιο κοντά γίνεται στην εικόνα της γυναίκας που αγάπησε και ερωτεύτηκε». Όταν ρωτήθηκε αν εκείνος προσέχει την εμφάνισή του το ίδιο, η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν με νοιάζει, εγώ είμαι καψούρα».

Πηγή: yupiii.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News