default-image

Βρεττός για Φελίσια: "Είμαστε μια χαρά και αυτό αρκεί"

Life
Βρεττός για Φελίσια: "Είμαστε μια χαρά και αυτό αρκεί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μέρες μετά τις κοινές τους φωτογραφίες στα περιοδικά και τις κοινές εξόδους τους, ο Ηλίας Βρεττός αποφάσισε να μιλήσει ξεκάθαρα για την Φελίσια Λαπάτη.

«Είναι άβολο για μένα, το να βλέπω να προβάλλονται πράγματα που γίνονται μέσα στο σπίτι μου, μες την καρδιά μου και μέσα στο κρεβάτι μου, έχει σταματήσει όμως τόσο να με στενοχωρεί, όσο και να μας προβληματίζει. Δεν χρειάζεται όμως να πούμε πολλά πράγματα. Το βλέπετε ότι είμαστε μια χαρά και αυτό αρκεί» είπε ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Ναταλία Γερμανού, που όπως σας είχαμε ενημερώσει είχε πάει να τον απολαύσει στο μαγαζί που τραγουδάει και έπεσε πάνω στη Φελίσια.

«Αυτά τα λέτε εσείς, εγώ δε βάζω ταμπέλες. Αυτά είναι πράγματα τα οποία τα αρνούμαι. Τώρα εσείς πείτε ό, τι θέλετε» είπε ο τραγουδιστής, ενώ ανέφερε πως γενικά του έχει συμβεί να είναι με τη νυν κοπέλα του και να συναντήσει κάποια πρώην!

«Γενικά νομίζω πως αυτές οι συναντήσεις δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Έχω την εντύπωση πως πρέπει να μου έχει συμβεί, ναι».

Παράλληλα ο τραγουδιστής αποκάλυψε και την πιο κλισέ φράση που έχει πει σε σύντροφό του: «η πιο κλισέ φράση που έχει πει είναι πως "θα είμαι πιστός και θα σ' αγαπώ για πάντα", αυτό το πάντα που λέμε δεν παίζει ποτέ. Είμαι φύση μονογαμικός αλλά έχουν υπάρξει και στιγμές που δεν ήμουν και πολύ πιστός. Η κλισέ ατάκα να πεις στην άλλη όταν σε πιάνει να κερατώνεις, είναι πως "δεν είναι αυτό που νομίζεις", μου το έχουν πει και εμένα αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν αυτό που νόμιζα».

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News