default-image

Ράσελ Κρόου: Γιατί... όρμησε στη Λιζ Χάρλεϊ;

Life
Ράσελ Κρόου: Γιατί... όρμησε στη Λιζ Χάρλεϊ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) και ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος (Jonathan Ross) και ήταν πραγματικά απολαυστικοί καθώς -μεταξύ άλλων- περιέγραψαν την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν, πριν από 20 χρόνια. Η αφήγηση βέβαια είχε μια... "γαργαλιστική" εξέλιξη.

"Γνώρισα την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο Λος Άντζελες το 1992 ή το '93. Ήξερα μια ηθοποιό που ονομαζόταν Ντέμπορα Άνγκερ (Deborah Unger) και μου είπε 'Έχω μια φίλη, που είναι από το ΛΑ, έχει έναν τεράστιο σκύλο Αλσατίας και χρειάζεται κάποιον να τη βοηθήσει να τον βγάλει βόλτα'.

Δεν έχω ιδέα ποιον θα συναντήσω και πηγαίνω στο σπίτι που μου είπε, χτυπάω την πόρτα και η 21χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ανοίγει την πόρτα φορώντας ένα αντρικό πουκάμισο και τίποτα άλλο από μέσα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν... 'Ευχαριστώ Θεέ μου'", περιέγραψε ο 50χρονος Κρόου κάνοντας τη 49χρονη "φίλη" του να σκάσει στα γέλια και να συνεχίσει με βλεμματάκια και γελάκια το προφανές φλερτ.

"Δεν θυμάμαι για το πουκάμισο, αλλά θυμάμαι καλά τον Ράσελ. Ήταν ο σέξι Αυστραλός που ερχόταν με τη φίλη μας την Ντέμπορα και ήταν πολύ καλός σε εμένα και στον Νίκο [έτσι έλεγαν τον σκύλο]", απάντησε με περισσή γλύκα η Λιζ με τον οικοδεσπότη να ρίχνει την "ιδέα" του "γιατί τώρα που είστε και οι δυο ελεύθερα παιδιά δεν το βλέπετε αλλιώς το θέμα;".

Και μετά ήρθε το "καλό", που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

"Δεν έχω φιλήσει ποτέ την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στη ζωή μου", εξομολογήθηκε με πόνο ο Κρόου κάποια στιγμή, με το κοινό να ξέσπασε σε γέλια! "Ε καλά... δεν πέθανα ακόμη", είπε εκείνος με την έννοια του ακόμη ελπίζει... "Να μια καλή ιδέα", είπε ο Ρος και ο Ράσελ δεν έχασε την ευκαιρία...

Πηγή: womenonly.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News