default-image

Αποχαιρετάει τις πασαρέλες η Ζιζέλ

Life
Αποχαιρετάει τις πασαρέλες η Ζιζέλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αντίο» στις επιδείξεις μόδας λέγεται ότι ετοιμάζεται να πει η Ζιζέλ και θα κρεμάσει τα... τακούνια της, εγκαταλείποντας οριστικά τις πασαρέλες!

Η 34χρονη καλλονή, που εδώ και οκτώ χρόνια σερί είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις, θα περπατήσει για τελευταία φορά στην πασαρέλα τον επόμενο μήνα, στην επίδειξη του οίκου Colcci. Μάλιστα, επέλεξε να αποχαιρετίσει τα fashions shows με ένα από τα διασημότερα brands της γενέτειράς της, στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο, που θα διεξαχθεί από 13 έως 17 Απριλίου.

Η Ζιζέλ ανακαλύφθηκε από έναν σκάουτερ μοντέλων έξω από φαστφουντάδικο στη Βραζιλία όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Στα 16 της και αφού κέρδισε έναν διαγωνισμό, άφησε το σχολείο και άρχισε τις φωτογραφήσεις, ενώ το 1996 περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένα χρόνο αργότερα, συμμετέχοντας στο σόου "Rain" του Alexander McQueen, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και, έκτοτε, έχει "γράψει" αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως, όπως οι Missoni, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferre, Ralph Lauren και Versace.

Η θυελλώδης σχέση της με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ήταν ένα από τα πιο "καυτά" θέματα της διεθνούς showbiz. Αφού χώρισε από τον ηθοποιό, το μοντέλο γνώρισε το σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκε το Φεβρουάριο του 2009 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μπέντζαμιν και τη Βίβιαν Λέικ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News