default-image

Μαρ.-Ελ.Κυριάκου: "Η μάχη με τον καρκίνο, ο θάνατος και ο Χριστός!"

Life
Μαρ.-Ελ.Κυριάκου: "Η μάχη με τον καρκίνο, ο θάνατος και ο Χριστός!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μαμά, μπαμπά, μην κλαίτε. Είδα τον Χριστό στο όνειρό μου και μου είπε "Ανδρέα, μαζί μου θα είσαι ευτυχισμένος. Θα δώσω δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου"». Η παίκτρια του "The Voice", Μαρία Έλενα Κυριάκου, μεταφέρει σε καθημερινή εφημερίδα μια συγκλονιστική ατάκα, όπως ακριβώς τη θυμάται από τα χείλη του πρόωρα χαμένου ανιψιού της.

H ερμηνεύτρια από την Κύπρο συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό στο τελευταίο live του "The Voice", τραγουδώντας το κομμάτι "Hurt", το οποίο αφιέρωσε στο ανιψάκι της - από την πρώτη της ξαδέλφη Ελένη Καραπίττα - που έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου 2010, σε ηλικία 9 ετών.

Ο μικρός Ανδρέας, όπως αναφέρει το newsnowgr.com, πάλευε με τον καρκίνο τρία ολόκληρα χρόνια, δίνοντας μάλιστα ο ίδιος δύναμη και κουράγιο στους γονείς του και στην αδερφή του. Τους έλεγε να μη στενοχωριούνται, αφού εκεί που θα πήγαινε θα είχε συντροφιά του τον Χριστό.

«Δεν ξέρω πώς ερμήνευσα αυτό το τραγούδι, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας. Το μυαλό μου ήταν στον Ανδρέα. Ήταν η επέτειος του θανάτου του. Η Δέσποινα Βανδή είπε το βράδυ του Πάσχα, οπότε μεταδόθηκε το σόου, ότι πρέπει να συγχωρούμε όσους αγαπάμε και να τους λέμε ότι τους αγαπάμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το τέλος τους ή το δικό μας τέλος. Είναι σημαντικό να περνούν τέτοια μηνύματα αγάπης μέσα από μια εκπομπή με τόσο μεγάλη τηλεθέαση», σχολίασε η Μαρία-Ελενα μιλώντας στην εφημερίδα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News