default-image

"Ο γάμος είναι προσωπική υπόθεση"

Life
"Ο γάμος είναι προσωπική υπόθεση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τους λόγους για τους οποίους προστατεύει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή αλλά και γιατί αποφάσισε να κάνει το γάμο της κρυφά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Λέχου.

«Ό,τι ήθελα το διαφύλαξα χωρίς να εκτεθώ. Με τον Μάνο έβγαινα πριν παντρευτούμε. Δεν κρυβόμασταν» λέει η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ» και συνεχίζει:

«Δεν παντρεύτηκα κρυφά μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τους γονείς μου, τις αδελφές μου και από φίλους που αγαπώ. Δεν το ήξεραν καν. Θεωρώ ότι το μυστήριο του γάμου, είναι προσωπική υπόθεση. Μετά έκανα ένα γλεντάκι για να μη μείνει δυσαρεστημένος κανείς».

Όσο για το αν ήταν υπέρ ή κατά του γάμου η Κατερίνα Λέχου λέει:

«Δεν μου άρεσε ποτέ η ιδέα του γάμου γιατί ό,τι έβλεπα γύρω μου ήταν άσχημο. Έβλεπα κατεστραμμένους, καταπιεστικούς ή εξαρτημένους γάμους. Ζευγάρια που ο ένας μισούσε τον άλλο. «Γιατί ο κόσμος μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία και δεν κάθεται μόνος του;» αναρωτιόμουν. Μεγαλώνοντας, είδα ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και εδώ. Αν καταλάβεις γιατί παντρεύεσαι, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που φέρνει η συνύπαρξη», ανέφερε η όμορφη ηθοποιός.

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News