default-image

Η Νικόλ Κίντμαν για τη μητρότητα και την οικογένειά της

Life
Η Νικόλ Κίντμαν για τη μητρότητα και την οικογένειά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάσημη μαμά όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Πρόσφατα μίλησε σε συνέντευξή της για τη μητρότητα, την οικογένειά της και για ακόμα μία φορά μας ξάφνιασε!

Η Νικόλ Κίντμαν στα 46 της φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της! Μητέρα τεσσάρων παιδιών, το όνειρό της για μία μεγάλη οικογένεια έχει γίνει πραγματικότητα.

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 η διάσημη ηθοποιός και ο τότε σύζυγός της, Τομ Κρουζ, υιοθέτησαν δύο παιδιά και πριν από λίγα χρόνια, έφερε στον κόσμο δύο κορίτσια, καρποί του ερωτά της με το μουσικό Κιθ Ούρμπαν.

Αν και ο 19χρονος πλέον Κόνορ και η 21χρονη Ισαμπέλα έχουν επιλέξει να μείνουν με τον Τομ Κρουζ, η 6χρονη Σάντεϊ και η 4χρονη Φέιθ απαιτούν όλη την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο της μαμάς τους! Η Νικόλ Κίντμαν τους έχει τρελή αδυναμία και τις αποχωρίζεται μόνο για χάρη των γυρισμάτων της!

Η διάσημη μαμά πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θέλει να γίνει η μεγάλη της κόρη όταν μεγαλώσει. Παρά τις προσπάθειές της να μυήσει τις κόρες της στην ηθοποιία, οι μικρές Σάντεϊ και Φέιθ είναι ανένδοτες! «Παρακινώ τις κόρες μου να ενδιαφερθούν για την ηθοποιία, δε φαίνεται όμως να τις αγγίζει καθόλου!».

Όπως έχει δηλώσει στη μαμά της, η Σάντεϊ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κτηνίατρος ή... full time μαμά! «Θέλει να γίνει μανούλα που είναι όλη την ώρα στο σπίτι και να κάνει οκτώ παιδιά. Νομίζω ότι αυτός είναι ο δικός της τρόπος να μου πει να μείνω στο σπίτι!»

Πριν δύο μήνες περίπου, σε άλλη συνέντευξή της, η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ ένα ακόμα παιδί και παρόλο που μπαίνει στα 47, αυτή και ο σύζυγός της δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες!

Πηγή: mothersblog.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News