default-image

Κωνσταντίνος Αργυρός: "Δίνω δεύτερες ευκαιρίες!"

Life
Κωνσταντίνος Αργυρός: "Δίνω δεύτερες ευκαιρίες!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θυμάται τη συμμετοχή του στο «Fame story», εξηγεί γιατί δεν θα έπαιρνε μέρος στο «Dancing» και δίνει τις ευχές του.

Η πρώτη σου επαφή με τη δημοσιότητα ήταν πριν από πολλά χρόνια μέσω του «Fame Story». Σε βοήθησε;

Δεν νομίζω ότι βοήθησε στην εξέλιξη της καριέρας μου ουσιαστικά, γιατί μέσω του «Fame Story» δεν απέδειξα ποιος πραγματικά είμαι και τι θα ήθελα να παρουσιάσω. Σίγουρα με βοήθησε να καταλάβω τη δύναμη της TV και των media γενικά.

Αν σου πρότειναν τη συμμετοχή σου σε ένα talent show όπως το «Dancing», πώς θα το αντιμετώπιζες;

Νομίζω πως με τον χορό δεν τα πάω πολύ καλά, οπότε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που έχω και αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα μπορούσα να φανώ συνεπής.

Σε ενοχλεί που κατά καιρούς τα μέσα ασχολούνται έντονα με την προσωπική σου ζωή, χρεώνοντάς σου διάφορες σχέσεις;

Σίγουρα σέβομαι τη δουλειά του κάθε δημοσιογράφου και δεν έχω παράπονο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μου έχουν φερθεί άψογα, αν όμως υπερβούν κάποια όρια ίσως ενοχληθώ, γιατί θέλω να μιλάω με τη δουλειά μου και σέβομαι την εκάστοτε σχέση μου.

Η τελευταία σου δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο «Δεύτερη φορά». Δεύτερες ευκαιρίες δίνεις στη ζωή σου;

Ποτέ μη λες ποτέ, που λέει και ο λαός. Αν αξίζει πραγματικά, τότε ίσως να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι σχέσεων κ.λπ., αλλά και για τον εργασιακό τομέα.

Ποιο κομμάτι έχεις ξεχωρίσει από τον τελευταίο σου δίσκο και γιατί;

Νομίζω πως αυτή την περίοδο μου αρέσει πολύ το «Πάρε με αγκαλιά». Είναι ένα απ' τα τραγούδια που μου άρεσαν πολύ από το πρώτο κιόλας άκουσμα γιατί με ταξιδεύει.

Ποια είναι η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά που θυμάσαι;

Θυμάμαι έντονα τα παιδικά χρόνια που μαζευόμασταν στο σπίτι της θείας μου στην Πάτρα όλοι μαζί για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά και παράλληλα να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον πατέρα μου, που γιορτάζει αυτή την ημέρα. Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη μου Πρωτοχρονιά σε νυχτερινό κέντρο εν ώρα εργασίας, το 2005 με την Αννα Βίσση στον Βοτανικό.

Τι θέλεις να σου φέρει η νέα χρονιά;

Νομίζω πως το μόνο που θα ήθελα να μου φέρει είναι όπως και σε όλον τον κόσμο υγεία. Είναι ό,τι πιο σημαντικό.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News