default-image

Ξέσπασε στα κλάματα η Μελίνα Ασλανίδου όταν τραγούδησε Βαρδή

Life
Ξέσπασε στα κλάματα η Μελίνα Ασλανίδου όταν τραγούδησε Βαρδή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκαν παραμονή των Χριστουγέννων ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, στο πάλκο τραγουδούσαν ο Ρέμος και η Ασλανίδου, μέχρι τη στιγμή που η Μελίνα έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση. Αφορμή ήταν δύο από τα τραγούδια που τραγουδούσε με τον Αντώνη Ρέμο. Ήταν δύο αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή: το "Θα προχωράμε μαζί" και η "Ροκ μπαλάντα".

Τη στιγμή που τραγουδούσαν το "Θα προχωράμε μαζί" και ενώ είχε προηγηθεί η "Ροκ μπαλάντα", η τραγουδίστρια λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Τα μάτια της θόλωσαν, το πρόσωπό της γέμισε με δάκρυα και σταμάτησε να τραγουδάει. Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος προηγουμένως ανέφερε ότι ο Αντώνης Βαρδής ήταν σαν πατέρας και για τους δυο τους, την πήρε αγκαλιά κι εκείνη άρχισε να κλαίει ακόμα πιο έντονα, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να σκουπίσει τα δάκρυά της.

Το τραγούδι τελείωσε και η Μελίνα είπε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή: «Μου ήρθε η εικόνα τώρα... Μήπως να το κόψουμε λίγο αυτό το κομμάτι;».

«Όχι, μια χαρά. Ανθρωπιά! Ανθρωπιά!», φώναξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News