default-image

Αντζελίνα Τζολί: Ματαίωσε τις εμφανίσεις της λόγω… ανεμοβλογιάς

Life
Αντζελίνα Τζολί: Ματαίωσε τις εμφανίσεις της λόγω… ανεμοβλογιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα στραβά πηγαίνουν τις τελευταίες ημέρες για την Αντζελίνα Τζολί. Δεν της έφτανε η εμπλοκή της στο "χτύπημα" που έκαναν χάκερ στη Sony, η ηθοποιός αναγκάστηκε να ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις της και να μείνει στο σπίτι της να... ξύνεται, όπως παραδέχθηκε η ίδια σε βίντεο, καθώς είχε την ατυχία να κολλήσει ανεμοβλογιά από τα παιδιά της!

Το βίντεο στο οποίο ανακοινώνει ότι ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της λόγω… ανεμοβλογιάς το έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα σε αυτό εμφανίστηκε καλυμμένη με κόκκινα σπυράκια και εντελώς αμακιγιάριστη.

«Ήθελα», λέει στο βίντεο, «να είμαι απόλυτα ξεκάθαρη και ειλικρινής για το λόγο που θα χάσω όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την ταινία Unbroken τις επόμενες μέρες. Χθες το βράδυ λοιπόν έμαθα ότι έχω ανεμοβλογιά. Έτσι λοιπόν θα κάτσω σπίτι να ξύνομαι και να μου λείπετε. Δεν το πιστεύω ότι μου συνέβη αυτό, γιατί αυτή η ταινία σημαίνει πάρα πολλά για μένα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σας στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά», είπε η Άντζι, στέλνοντας φιλιά στους θαυμαστές της.

Νωρίτερα, η Αντζελίνα μέσω της εταιρείας παραγωγής είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Γελάω με τη χρονική στιγμή που το έπαθα. Ήμουν σίγουρη ότι τίποτα δε θα με σταματούσε από το να προωθήσω αυτή την ταινία. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που χάνω την πρεμιέρα μας και κυρίως που δε θα βρεθώ με την οικογένεια του Λούι και την κόρη του Φιλ, τους βετεράνους και όλους τους καλεσμένους που θα έρχονταν».

Οι κακές γλώσσες όμως είπαν ότι η Άντζι δεν ήθελε να συναντηθεί με την αντιπρόεδρο της Sony Έιμι Πασκάλ, με την οποία ακούγεται ότι οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ κάποια email της συμπροέδρου της Sony Pictures Entertainment, Έιμι Πασκάλ, με τον παραγωγό Σκοτ Ρούντιν, στα οποία ο τελευταίος αναφέρεται στην Τζολί ως μία «στοιχειωδώς ταλαντούχα κακομαθημένη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News