default-image

Τρόμος στον αέρα για τον Bono

Πολιτισμός
Τρόμος στον αέρα για τον Bono

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άγιο» είχε όπως φαίνεται ο Bono, αλλά κι όλοι οι επί της γης Fan του! Ο λατρεμένος  τραγουδιστής των U2, γλίτωσε ως εκ θαύματος από συντριβή αεροσκάφους καθώς σε ύψος 8.000 ποδών αποκολλήθηκε η πόρτα του χώρου αποσκευών. 

Ο Bono μαζί με τέσσερις φίλους του επέβαινε σε ιδιωτικό τζετ, το οποίο πετούσε από το Δουβλίνο προς το Βερολίνο, όπου το συγκρότημα θα εμφανιστεί, το βράδυ της Παρασκευής, στα μουσικά βραβεία BAMBI. 

Τα υπόλοιπα μέλη των U2 δεν ταξίδευαν μαζί του, αφού ο Bono έπρεπε να είναι νωρίτερα στη Γερμανία, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Υπουργείου Αναπτυξιακής και Οικονομικής Συνεργασίας.

«Μετά από περίπου μία ώρα ταξιδιού, άκουσαν έναν μεγάλο γδούπο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου! Τρόμαξαν πολύ, αλλά η πτήση συνεχίστηκε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην «Daily Mail» και συνέχισε: «Ηταν πολύ τυχερός, το αεροπλάνο μπορούσε να είχε πέσει! Ήταν σε μεγάλο υψόμετρο, όπου οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί. Νιώθει πολύ τυχερός που είναι ζωντανός».

Ευτυχώς για τους επιβαίνοντες μοναδική απώλεια ήταν οι βαλίτσες τους, που αυτές χάθηκαν στους αιθέρες, όπως αναφέρει η Ημερησία Online!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News