default-image

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

Life
O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ' ένα …αστείο τρόπο ανακοίνωσε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ τη γέννηση της κόρης του. 

Ο Ironman, έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ένα ..δελτίο τύπου, σαν κι αυτά που ανακοινώνουν γυρίσματα νέας ταινίας και μέσω αυτού ανακοίνωσε τον ερχομό της μικρής Άβρι Ρόελ Ντάουνι!

«Ύστερα από εννέα μήνες εντατικής ανάπτυξης, η Ομάδα Ντάουνι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ της για το φθινόπωρο 2014/χειμώνα 2015. Η παραγωγή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να πει: "Μπαμπά! με φέρνεις σε δύσκολη θέση...Είμαι 30 χρονών, αυτό πρέπει να σταματήσει"...Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι ήρθε στην οικογένεια @ 3:22 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου...ζυγίζει 3,17 κιλά κι είναι 50,8 εκατοστά, συνοδεύεται από μία σειρά χαρακτηριστικών της Σούζαν που φαίνεται ότι υπερίσχυσαν του "σκάρτου" DNA μου. Θα ανεβάζω φωτογραφίες της εδώ+εκεί όταν θα σταματήσω να την χαζεύω».

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί του ζευγαριού,τ ου 49χρονου ηθοποιού και της 40χρονης συζύγου του Σούζαν,  που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2005.

Η μικρούλα, έχει έναν αδελφό, τον 2χρονο Έξτον Ελάιας, ενώ ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιό με την πρώτη του σύζυγο Ντέμπορα Φάλκονερ, τον 21 ετών Ίντιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News