default-image

Ανταποκρίτρια του ΝΒC η Pippa!

Life
Ανταποκρίτρια του ΝΒC η Pippa!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC επιθυμεί διακαώς να εντάξει στους δημοσιογραφικούς κύκλους του την αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Pippa Middleton. 

Μάλιστα, σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει σε ρόλο ανταποκριτή για το Today Show. Προκειμένου να διαπιστωθεί πως η νεαρή κοσμική περσόνα του Λονδίνου είναι ικανή για τη θέση, οι διοικούντες του δικτύου την έστειλαν σε δοκιμαστικό στη Γιούτα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της New York Post, Page Six, οι συνομιλίες και ο διακανονισμός ανάμεσα στη διοίκηση και την Pippa έχουν ξεκινήσει μετά τη συνέντευξής της στον Matt Lauer τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα, χθες η Pippa πέρασε από δοκιμαστικό στη Γιούτα κι αν όλα πάνε καλά, θα προσληφθεί ως ανταποκρίτρια. Μετά τη συνέντευξη του Ιουνίου, λέγεται πως το NBC θα πρότεινε στην Pippa κανονική θέση στο "Today".

Σύμφωνα με πηγή, εκείνη την εποχή, πολλά κανάλια ενδιαφέρονταν για τη νεαρή αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ενώ το NBC προσπαθούσε να την κάνει να υπογράψει συμβόλαιο, ώστε να την ορίσουν ανταποκρίτρια για ειδικά θέματα lifestyle και υγείας και όχι για βασιλικά τεκταινόμενα. 

Εκπρόσωπος του NBC, τον Ιούνιο, διέψευσε τις συνομιλίες τονίζοντας ότι είναι 100% ψευδείς πληροφορίες. 

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News