default-image

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στίβεν Φράϊ

Life
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στίβεν Φράϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, Στίφεν Φράϊ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αποπειραθεί πολλές φορές να αφαιρέσει τη ζωή του.

Ο 57χρονος σταρ που από τα 37 του έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή, έβγαλε τα εσώψυχά του σε συνέντευξη στο Αυστραλιανό Yahoo, λέγοντας πως σκέφτεται συνέχεια το θάνατο:

«Σκέφτεσαι συνέχεια το θάνατο, ακόμα και όταν δεν έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Έχεις συνέχεια επίγνωση του θανάτου γενικότερα, αλλά και του θανάτου σου συγκεκριμένα, καθώς και του πόσο ευπρόσδεκτος θα είναι» δήλωσε ο Στίφεν Φράϊ σε δεύτερο ενικό πρόσωπο, μιλώντας για τον εαυτό του.

Και πρόσθεσε πως «όταν νιώθεις πως δεν μπορείς πλέον να συνεχίσεις, δεν είναι απλά μια σκέψη ή μια φράση, αλλά κάτι απολύτως αληθινό. Ποτέ δεν σε αφήνει. Καραδοκεί πάντα εκεί και σου τριβελίζει το μυαλό».

Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως υποφέρει από πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, η οποία όπως λέει «βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Είμαι ένας μαλθακός».

Ο Φράι που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι σε θέματα ψυχικών ασθενειών, το 2011 έγινε πρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού «Mind», ώστε να βοηθήσει να πάψουν οι προκαταλήψεις αλλά και η αρνητική αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι σε τέτοια θέματα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η τρίτη αυτοβιογραφία του, «More Fool Me» («Πιο Ηλίθιος Εγώ»), στην οποία αναφέρεται στη μάχη του με την κοκαϊνη, την οποία έπαιρνε όταν βρισκόταν σε συγκεκριμένες κοινωνικές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα τα πάρτι, τα οποία μισούσε:

«Ποτέ δεν μίσησα κανέναν και τίποτα, όσο τα πάρτι. Έτσι ανακάλυψα τον μοναδικό τρόπο ώστε να επιβιώνω απ΄αυτά. Κλειδωνόμουν στις ανδρικές τουαλέτες, σνίφαρα κόκα, και έπειτα έβγαινα, και μιλούσα, χαμογελούσα και γελούσα συνεχώς».

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News