default-image

Γονείς ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις

Life
Γονείς ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη φορά γονείς έγιναν ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, λίγες ημέρες αφότου ο καλός της έγινε… θείος!

Η 31χρονη σταρ γέννησε στο αγαπημένο μαιευτήριο των celebrities, το «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες, στο οποίο τη μετέφερε κάνοντας… ράλι ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της.

Οι δύο ηθοποιοί, που περίμεναν από μέρα σε μέρα τον πελαργό, έκαναν την τελευταία κοινή εμφάνισή τους το περασμένο Σάββατο, οπότε κι απαθανατίστηκαν σε πάρκο με τους σκύλους τους, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο.

Το δωμάτιο της μικρής είναι εμπνευσμένο από την ταινία «Big» με τον Tom Hanks και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μια τσουλήθρα, τέσσερα ζώα σε φυσικό μέγεθος, ένα παιδικό τζιπ και ένα ρομπότ C-3PO από το «Star Wars»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα ονομάσει κορούλα του Φιν, όνομα το οποίο είναι από τα πιο διαδεδομένα στις ΗΠΑ για... αγοράκια, αλλά και προέρχεται από την μητέρα του Άστον, Φίνεγκαν.

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις έγιναν ζευγάρι την άνοιξη του 2011, μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από την Ντέμι Μουρ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο αρραβωνιάστηκαν, ενώ, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, η Μίλα επιβεβαίωσε τις φήμες, σε τηλεοπτική συνέντευξή της, τον Μάιο.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News