default-image

Είπαν το τελευταίο αντίο στο μεγάλο καλλιτέχνη

Life
Είπαν το τελευταίο αντίο στο μεγάλο καλλιτέχνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία για να συνοδέψει το μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε στα 66 του χρόνια, στην τελευταία του κατοικία.

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς αρκετοί επώνυμοι αλλά και απλός κόσμος που λάτρεψε το μεγάλο καλλιτέχνη, ενώ το χώρο κατέκλυσαν τα δεκάδες στεφάνια.

Συντετριμμένη η Χριστίνα Μαραγκόζη, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του Αντ. Βαρδή, Καλλιστώ, της είχε απαγορεύσει να παρευρεθεί, ήταν εκεί θέλοντας να πει αντίο στον επί δέκα χρόνια σύντροφό της.

Φανερά συγκινημένοι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αντώνης Ρέμος. Ο τελευταίος μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε πάει και στο νοσοκομείο να δώσει αίμα, μετά από έκκληση του μουσικοσυνθέτη.

Ο Γιάννης Βαρδής, γιος του μουσικοσυνθέτη, κατέφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, με μαύρα γυαλιά και φορώντας μαύρο πουκάμισο.

Η τελευταία σύντροφος της ζωής του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, ντυμένη στα μαύρα και φανερά συντετριμμένη από το χαμό του αγαπημένου της έφτασε στην εκκλησία με την κόρη του Καλλιστώ.

Ο φίλος του Γ. Βαρδή, Γιάννης Βαρθακούρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News