default-image

Διαζύγιο-βόμβα για τη Mariah Carey

Life
Διαζύγιο-βόμβα για τη Mariah Carey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Χωριστούς βίους λέγεται ότι διάγουν η Mariah Carey και ο Nick Cannon. Μάλιστα, φημολογείται έντονα ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου. Το... κερασάκι στην τούρτα για τον κωμικό ήταν όταν η σύζυγός του προέλαβε άνδρες ασφαλείας να τον κεατούν μακριά από άλλες γυναίκες, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα χωρίσει έπειτα από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση των διδύμων τους. Όπως ακούγεται, ο Nick δεν μένει πλέον στο σπίτι τους, αλλά γυρνά αριστερά δεξιά σε ξενοδοχέια, καθώς όλο μαλώνει με την Carey.

Άλλη πηγή αναφέρει στην εφημερίδα ότι η εμρηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την απατά. Μάλιστα, όταν εκείνος διοργάνωνε πάρτι σε πισίνα στο Λας Βέγκας στην αρχή του χρόνου, προσέλαβε σεκιούριτι να τον προσέχουν από τα... στραβοπατήματα. "Οι άνδρες ασφαλείας δνε ήταν εκεί για να κρατούν τα κορίτσια μακριά από εκείνον, αλλά αυτόν μακριά από τα κορίτσια", λέει χαρακτηριστικά στην Page Six.

Έπίσης, η Carey δεν ήθελε ο Cannon να πίνει αλκοόλ ενώ εμφανιζόταν στο Λας Βέγκας, επειδή αισθανόταν ότι όταν έπινε έμπλεκε σε μπελάδες.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 και τους χωρίζουν 12 χρόνια. Εκείνος έιναι 33 χρονών κι αυτή 45. Το 2011 έγιναν γονείς στα δίδυμα Moroccan Scott και Monroe.

Αν και συνηθίζουν να μας ενημερώνουν για τις κοινές τους δραστηριότητες από τα social media, έχουν μήνες να φωτογραφηθούν μαζί και η Carey δεν έχει αναφερθεί στον Cannon από τον Ιούνιο.

Οι φήμες φούντωσαν αυτήν την εβδομάδα ότι το ζευγάρι αναμένεται να χωρίσει κι επίσημα έπειτα από έναν δοκιμασιτκό χωρισμό, καθώς και ότι εκείνος μένει τώρα στο σπίτι των παππούδων του. Τον Ιούλιο το ζευγάρι έβαλε πωλητήριο στην έπαυλή του στο Μπελ Αιρ, αξίας 13 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο, και παρά τις φήμες, ο Cannon εμφανίστηκε ευδιάθετος φορώντας ακόμη τη βέρα του. Εκπρόσωπος της Carey αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα ενώ ο εκπρόσωπος του Cannon δεν απάντησε στην επικοινωνία με τους δημοσιογράφους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News